När jag är tillsammans med barn är den roligaste aktiviteten att måla i målarböcker tycker jag.

Finns så klart mycket jag tycker om att göra med barn. Samtalen när de börjar bli lite äldre tycker jag är fantastiska. Barns nyfikenhet är outtröttlig och det tycker jag är härligt och uppfriskande. Att läsa för barn (eller vuxna) tycker jag också mycket om.

Men att få måla i målarböcker, det är så roligt. Så när de där nya moderna målarböckerna för vuxna kom köpte jag snabbt en. Fast jag är dålig på att faktiskt ta fram den, blir lätt ett avsnitt på en TV-serie eller att jag läser några kapitel i en bok, då jag inte har något särskilt att göra.

När vi minimerade våra saker inför flytten av vårt bohag till husbilen i april så gav jag bort alla barnsaker vi hade hemma. Målarpennor, mjukdjur, papper och spel. Men jag behöll min egen målarbok och mina färgpennor.

I söndags kväll efter att ha hejat och ropat i alla sportsändningar vi tittat på så plockade jag fram boken och målade. De här teckningarna färglade jag och efter det var min hjärna rensad så jag kunde börja på en ny bok!

Gillar du också att måla?

målarbok för vuxna

/Anna