Att vara sex i husbilen – hur ofta händer det att det är så många som bor i bilen? 

De flesta husbilar verkar vara planerade och utrustade för 4 personer. Ändå är sittgruppen oftast för sex personer. Varför?

Hur ofta är man sex i husbilen?

Vår sittgrupp har aldrig varit utnyttjad fullt ut. Vi har varit fyra som flest i bilen. Vi tycker definitivt det är för mycket soffa. Onödigt plats som getts till soffan. När vi umgås med andra gör vi oftast det utanför husbilen, vanligen är vi faktiskt inte fler än fyra heller.

Innan Anette och Robert åkte hem till Sverige för lite arbete i fredags satt vi sex personer i deras husbil och tog en drink innan vi skulle gå ut och äta middag tillsammans. Det är första gången som vi varit med om att vara sex i husbilen. Vi satt bekvämt och hade det väldigt trevligt och det var lämpligt att sitta inne då det regnade ute.

Så jag tänker nu uppmuntra alla husbilstillverkare att ta fram en större modell som är gjord för 2 personer men med ett socialt utrymme för 4 personer. Alltså 2 bäddar och 4 kaptensfåtöljer – det hade varit optimalt tycker jag!

Att ha sex i husbilen då?

Ja, jag har medvetet gjort ett clickbait för ”sex i husbilen” även om frågan om varför sittgrupperna är stora är väldigt relevant att diskutera. Förlåt om du blev besviken, men jag gillar att testa sökmotoroptimering, lyfta frågor och att retas! Har du några frågor som rör sex i husbilen kan du skicka ett mail så ska jag svara dig privat istället, för självklart vill jag inte du ska vara besviken efter ett besök på vår blogg.

För dig som gillar att läsa om sex kan jag rekommendera Tess Mabons blogg, hon skriver om lust och sex ur lite annorlunda perspektiv.

/Anna