expats in portugal

Medlem i ”Expats in Portugal”

Att ta del av hur andra gjort före oss, att inte behöva uppfinna hjulet igen och att dessutom få vinklar som vi själva inte funderat kring. Det gillar vi!

Därför har vi blivit medlemmar i Expats in Portugal. Har inte sett någon annan svensk som är med där, men det finns gott om engelsmän, nederländare och amerikanare.

Föreningens vision är att dela kunskap inom gemenskapen där den gemensamma nämnaren är Portugal. Föreningen startades 2005 med målet att hjälpa andra att undvika fallgroparna när en väljer att flytta till Portugal, nyligen tog nya ägare över och vi tycker det känns både kul och seriöst.

Vi har redan varit med på ett seminarie om att köpa fastighet i Portugal och bokat in oss på ett annat. Börjat så smått att engagera oss i deras forum och läser väldigt gärna deras blogg.

Det känns kul att tillhöra ett nytt sammanhang och vi lär oss nya saker varje dag vi loggar in och läser på deras webbplats. Vi hoppas att det fortsätter så och att vi knyter kontakter med intressanta personer i samma sits som oss.

De har ett gratis medlemsskap som Roger använder men jag valde ganska snabbt att gå över till premium för €25,-/år för att få tillgången till framför allt deras webinar.

Bilden är en skärmdump från deras webbplats.

Publicerat:

i:

,

2 svar till ”Medlem i ”Expats in Portugal””

 1. Profilbild för Naima
  Naima

  Är du intresserad av att ha kontakt med svenska kvinnor, kan jag rekommendera SWEA Portugal.
  Är själv medlem i SWEA Houston
  Tiny House i Portugal låter väldigt spännande!

  1. Profilbild för Anna

   Tack för tips!

Vädret

Ourique, PT
14°
Växlande molnighet
06:2420:53 WEST
OnsTorFreLörSön
34°C / 14°C
37°C / 18°C
37°C / 17°C
33°C / 17°C
32°C / 15°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.