instagram-webbtanten

Mina tips på Instagramkonton att följa samt några bubblare

Jag gillar Instagram, tycker det är det roligaste flödet att följa. Det är en stor variation av konton och jag vill dela med mig av några och berätta varför jag följer dem.

Mitt eget instagram @webbtanten är bilder med stor variation. Jag blandar bilder från allt möjligt omkring mig egentligen, resor, mat och vänner. En bild från ett inlägg jag gjort här på bloggen brukar jag också lägga på Instagram, men jag delar många fler bilder på Instagram. Så gillar du det jag fotar får du gärna hänga med mig där också.

Konton på Instagram jag följt länge

Här berättar jag om några av de konton jag följer. Dessa ger mig stor inspiration & glädje,  jag har följt dem länge och tycker att de har hittat ett flöde som passar mig, mina värderingar och mina intressen.

@ekobonden

Adam är en bonde som är väldigt aktiv i arbetet med ett hållbart jordbruk. Kallar sig planetskötare och delar bilder på sina får, lamm och grisar samt jordbruket. Jag blir så glad varje gång jag ser hans bilder i flödet eftersom jag vet att han tar så väl hand om sina djur. Jag har varit på hans gård och känt Adam i flera år, han är helt klart framtidens lantbrukare.

@stinawollter

Stina är en av mina stora inspirationskällor. Hennes instagramkonto har hjälpt mig att inse att jag duger som jag är. Att jag får vara den jag är och ta den platsen jag tar. Hon är en av inspiratörerna bakom det mest populära inlägget jag gjort sedan min blogg comeback.

@london

Som den passionerade Londonfantasten jag är så älskar jag detta kontot. Jag blir matad med härliga bilder och filmer från staden jag älskar och alltid längtar till.

@celestebarber

Celeste Barber är komiker, skådespelare och författare (enligt hennes bio på Instagram). Hennes insta-konto är så mycket humor. Hon härmar märkliga poseringar som hon hittat. Förmänskligar och förverkligar dem.

celeste-barber-instagram

Bubblare bland mina instagramkonton

Här är några konton som jag nyligen börjat följa och som jag tror ska få stanna kvar i mitt flöde.

 

@happyduckfeet

En svensk kvinna som har påbörjat sin vandring av El Camino. Hon delar sin resa på detta konto och jag hoppas få en bra inblick i vad vandringen innebär för henne. Jag har ju El Caminon på min bucketlist.

@notondietanymore

Anna är en kvinna i min ålder som jag känner igen mig själv i. Hon är modigare och delar bilder på sin kropp, så som den är. Men också bilder från sin vardag så som den ser ut och med mycket hjärta.

@sdahlstrom 

Nyligen upptäckt Saras konto. Klok inställning till träning, massor av bad och inspirerande ord.

Publicerat:

i:

4 svar till ”Mina tips på Instagramkonton att följa samt några bubblare”

 1. Profilbild för Annica

  Härligt med tips såhär på en lördag. Ska kika in.

  1. Profilbild för webbtanten
   webbtanten

   Hoppas du hittar nån du gillar!

 2. Profilbild för Wilda

  Roliga tips!

  1. Profilbild för Webbtanten

   Hoppas du hittar någon du vill följa!

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
11°
Växlande molnighet
06:2020:38 WEST
SönMånTisOnsTor
22°C / 10°C
22°C / 10°C
22°C / 9°C
24°C / 8°C
26°C / 8°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.