Det börjar ljusna vid 8-tiden på morgonen, men jag vaknar oftast före det.

Jag är en morgonmänniska och tycker om att vara vaken när resten av omgivningen sover. Idag är det Lucia och mörker och ljus blandas i en härlig blandning. Jag väljer att ha samma rutin som vanliga mornar här, Lucia går mig förbi helt. I år.

Så här ser de mörka timmarna ut på morgonen för mig just nu. Den tredje sista punkten finns inte alltid där. Ibland ersätts den av annat, och ibland är det bara jobb. Men jag älskar när det ser ut så här!

?‍♀️ Jag smyger upp ur sängen.

? Roger sover lite till bakom stängd dörr.

?Tänder ett av de batteridrivna blockljusen

? Klär på mig, det är lite kyligt i bilen

? Sätter mig tillbakalutad i fåtöljen med datorn i knäet.

✉ Läser & svarar på arbetsmejl, jobbar alltid på morgonen,.

? Skriver på min bok.

? Roger vaknar och det första han gör är att pussa på mig!

☕️ Sen serverar han frukosten, först då slutar jag skriva/jobba.

Vad gör du i mörkret på morgonen? Skickar med en liten påminnelse om livet också.

livet

/Anna