När vi skulle flytta in i husbilen var vi båda överens om att vi antagligen inte skulle bli långliggare någonstans, inte ens här i Europa. Att det inte är för oss.

Fast vi är långliggare just nu. Vi har bott här drygt en månad. Men nu börjar vi faktiskt känna att vi vill rulla vidare. Något vi skulle kunna göra imorgon. Egentligen. Men vi vill ändå inte för vi har lite planer framöver som vi vill följa. Men vi är väldigt överens om att vi börjar bli klara med den här platsen. Vi har skrivit förut om varför vi gör ett långligg här, här finns det inlägget.

Vi vill vidare

Den här ställplatsen är kanon, det var ju november månads bästa boplats dessutom! Helt klart en av de bättre vi bott på..

Men det är många återkommande långliggare här som känner varandra från föregående år och ju längre vi står här desto fler verkar det dyka upp. De är väldigt sociala, både dag- och kvällstid. De sitter utanför receptionen i princip varje kväll, alltså 20 meter från vår bil, där de är ganska högljudda. Klart det är roligt att folk trivs och har det bra. Men det blir för mycket av det goda för vår smak. Känns faktiskt lite som att vi tränger oss på bara genom att finnas här, att vi tar upp en plats som kunde använts till någon av deras vänner istället, någon som delar deras intresse av übersocialt liv.

Det är ju bara 35 platser här, vilket vi verkligen gillar, men det gör också klustren tydliga. Vi kan inte heller välja lugn och ro på den här platsen utan att stänga in oss i bilen.

Samtidigt är det fantastiska dagar med våra vänner som varit och fortfarande är här som gör att vi faktiskt kunnat stå här så länge. Anette & Göran var här nån vecka, Anette & Robert har varit här i omgångar och Tina & Bengt som vi fått möjlighet att lära känna, bland annat blev vi bjudna på smarrig ostfondue i deras bil när de kom hit. Utan er alla hade vi nog planerat om och åkt vidare för längesen.

ostfondue

Omgivningarna kan vi nu, vi har cyklat och gått massor. Det är ju trivsamt att känna igen sig när en rör sig i nya kvarter. Men detta är inte en stad vi känner så där jättestarkt för. Vi hittar massor av fina lägenheter med takterasser och hus som behöver renoveras med fina lägen. Men Rincon de la Victoria är för stort och alldeles för mycket folk för oss, även om vi tilltalas av det spanska livet vi får se här. Vi har tröttnat. Vi är nyfikna på andra platser. Vad finns det runt hörnet? Vår nyfikenhet behöver stillas. Snart.

Nu har vi testat långliggarlivet och har konstaterat att det faktiskt inte är för oss.  Nån vecka eller två kan ju vara skönt om behovet, humöret, lusten och platsen är rätt. Men inte en månad. Nu vet vi att vi hade rätt.

När du läser detta är vi faktiskt i Malaga, fast FrankieBoy står kvar på ställplatsen i Rincon. Vi firar vår 21:e förlovningsdag med en natt på hotell och igår njöt vi också av Malagas julbelysning på kvällstid. Det kommer separat inlägg med bilder från hotell och julbelysningen.

/Anna