Om jag vann en miljon…

…. så skulle jag göra massor! Fast samtidigt blir jag nog snål ;). Idéen om detta inlägg kom för att jag inser att jag har så mycket vilja och alldeles för lite pengar. Ett fenomen som många av oss säkert känner igen, eller?

 

Om jag vann en miljon skulle jag (om jag fick bestämma HELT själv):

– ringa snickaren (boka tid för gjutning av grunden till växthuset) (30 tusen?)
– lämna in växthusprofilerna för lackering (20 tusen?)
– beställa en dröm till soffa (det blir tomt i v-rummet när vi flyttar tillbaka till sovrummet) (60 tusen)
– hitta en kock som vill jobba hos mig emellanåt för att fylla på frysen med färdig mat (200 tusen för ett år?)
– köpa tre fina hus/stugor till grisarna att ha i hagen (30 tusen)
– lägga bud på en massa kul saker på Tradera (10 tusen)
– köpa en ny bil så T kan få använda 740:in (200 tusen)
– köpa nya satin-sängkläder till ALLA sängar (5 tusen)
– beställa kamin, murare och snickare för att renovera v-rummet (200 tusen?)
– sätta in 100 tusen på barnens konton (200 tusen)

Kvar ca 50 tusen! hahha.. det var inte så svårt att spendera den här miljonen! Vet inte om jag blivit lyckligare, men jag hade i alla fall blivit otroligt glad!

Vad skulle du göra om du vann en miljon!? Ta emot utmaningen och skriv om det i din blogg, glöm inte att länka hit och tala om att du fick utmaningen av mig och du måste ju även skriva en kommentar hos mig så jag vet att jag ska gå in och kolla ditt inlägg! Ger utmaningen till den som har lust att ta emot den!

Publicerat:

i:

11 svar till ”Om jag vann en miljon…”

 1. Profilbild för CCC

  Kom o kolla vad jag skulle gjort! Kram

 2. Profilbild för Lotta

  Oh va jag skulle önska det vore sant:) ska genast skriva vad jag skulle gjort på min blogg:) Kram Lotta som gillar din blogg mycket::.

 3. Profilbild för Isabelle

  Ja tänk vad fort det skulle gå att sätta sprätt på en miljon, det är inte klokt egentligen. Jag skulle omdelebums boka en härligt lång och lyxig resa utomlands för hela familjen sen skulle jag renovera badrummet samt starta den där butiken jag går och drömmer om på dagarna 🙂

 4. Profilbild för Erica

  En miljon… hrm. Jag borde nog skriva betala in på huslånet. Stockholmspriserna är inte skoj, så förmodligen skulle det inte förslå så mycket ändå…
  Nää, jag skulle nog hyra in en kock några dagar i veckan, en städare till huset och en PT (personlig tränare) till mig. Sen skulle jag gå loss inne i stan och shoppa i alla de butiker som i dagsläget har för små kläder och för stora prislappar! Ytlighet när den är som bäst!

  Resor till New York, Island, Dubai, Sydafrika, Guatemala och ett gäng andra sydamerikanska länder skulle det också bli.

 5. Profilbild för Stina

  Hejhej!
  Nu är vi tillbaka i verkligheten igen! 🙂

  En miljon? Ja, jisses vad fort det skulle gå att sprätta iväg. Inte klokt egentligen vad så mycket pengar kan bli lite när man börjar räkna lite… *s* (jag skulle ju köpa ett hus och dom går på två-tre-dubbla här)

  Kram Stina

 6. Profilbild för teresia

  Hmm..jag ska fundera lite.. skriver sen.. 🙂 Bara tanken är ju alldeless svindlande!! Tur det kommer att aldrig att hända eftersom jag inte spalar annat än plats och vinnare..och med mina insattser blir det inga miljoner 🙂

 7. Profilbild för yeedi
  yeedi

  Här är vad jag skulle göra med en miljon, eller inte!

 8. Profilbild för Anna

  CCC – härligt att få drömma lite, eller hur!?
  Lotta – vad kul att läsa om dina drömmar och planer
  Isabelle – håller tummarna för att drömmen slår in
  Erica – jo, men det var ju DIN miljon juh, du fick göra vad du ville!
  Stina – välkomna hem! Men det hade blivit en bra grundplåt i alla fall
  Teresia – wow vad du är generös!

 9. Profilbild för styggalillaloppan

  jag skulle ha en sjuhelvetesfest a la P Diddy eller vad dem nu heter dem dära popstarsen ….. och sen är väl pengarna slut antar jag och sjuhelvetsbaksmälla på det ;=D ja ja pengar är bara pengar men sicken fest…..

  så har du svidat om till kvällen? för det är Parrrrrrrttttttyyyyyyyyy på gång….jiha !

 10. Profilbild för CCC

  Jag har fotat grisar till dig! Vad är de fläckiga för ras?? Kram & ha en bra söndag

 11. […] ➤ Här kan du läsa hur jag tänkte på den eventuella miljonvinsten för 9 år sedan […]

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
19°
Soligt
06:1020:56 WEST
SönMånTisOnsTor
29°C / 13°C
29°C / 16°C
24°C / 13°C
23°C / 12°C
26°C / 12°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.