Rambo I, II, III, IV

  

Idag utnyttjade vi vårt biorum till max. Vi har sett alla fyra Rambofilmerna, jag, Roger och sonen D!
En perfekt sysselsättning en sån här dag när man är lite trött, det ösregnar emellanåt och vi inte har något annat bokat eller bestämt.

Tycker första filmen var bäst och sista filmen sämst. Onödigt mycket slafs för min smak.

Publicerat:

i:

10 svar till “Rambo I, II, III, IV”

 1. mjaaa…förstår till fulla ert filmintresse, en dag som denna, när orken och lusten till allt flytt sin kos, men jag tror inte jag skulle se någon av de filmerna…! jag tror på humor, sällskapsresorna, så man får flina lite 🙂

 2. Rambofilmerna är så dåliga att de faktiskt blir bra – heja! Han är en sann kulthjälte som alltid kommer ha en viss stjärnstatus i mina ögon. En slags MacGyver fast med något mer agressiva känslor inom sig. Men jag håller med – den sista suger…
  Jag kan inte tänka mig en mer passande aktivitet än att plöja genom samtliga Rambofilmer en regnig dag! Tjing!

 3. Jag har aldrig sett filmerna, men jag har läst de tre böckerna om honom och efter det ville jag inte se filmerna…

 4. Wow – det tror jag inte jag skulle klara. Ett Rambomaraton. Men film är passande till det här vädret!
  Kram

 5. jag är inget fan av stallone faktiskt…. jag gillar mer måbra filmer du vet lite mer tjejiga …
  hoppas du inte regnar bort därborta i Vimle – här i Falköping har det öst ner nästan hela tiden men NU är de tuppehåll… snart ska jag hem ….

 6. Huga – Sällskapsresorna är kul, men jag har ju sett dem
  Erica – Han har nåt speciellt helt klart
  Yeedi – vilka böcker?…
  Lotten – det var gränsfall, men finns viljan och en stooor godispåse så går det!
  Loppan – jag älskar tjejiga filmer, men vi var ju 1 tjej o 2 grabbar… Regn, regn

 7. Vilken kombination: Rambo & grisar och Stallone är ju kanske inte jättebra men definitivt kult!

 8. Hej igen,

  Jag har precis suttit och läst om dina grisar… igen! Jag tycker det är så festligt att läsa om dem och vet vertkligen hur fäst man blir vid sina fyrbenta älsklingar!!! Hur gammal blir en minigris ca?

  Hoppas du och familjen har en fin kväll!
  Kram
  Carolin

 9. Drefseryd – visst är det så! Välkommen förresten!
  Carolin – Ja jag är verkligen fäst vid mina älsklingar, tur att de kan bli 20 år! Vet en som är 18 år nu, nämligen Chicos pappa.

 10. Tack! Läser och fascineras av minigrisarna men tror mannen skulle protestera om jag så mycket som andades om att skaffa en… 😀

  Han blev lite trött för några månader sen när jag kom hem med tre hönor och en tupp. Nu har det dessutom blivit några fler – 5 kycklingar och sen har vi en ruvande höna där kläckning är beräknad på lördag. Så jag nöjer mig med att läsa om grisar – Torsten är min favorit!

Translate »