Rapport dygn 1

Söndag morgon kl. 9.00 kom en snörvlig liten dam till oss. Hennes näsa var som en tappkran och jag fick en liten genomgång i näsdroppar, krupp etc. Jösses, vad fort man glömmer hur det var. Hela dagen gick jättebra! T var ute på en promenad på em med A i vagnen och Tilda i kopplet. Jag passade då på att fixa i lagårn. Skyfflade fram fodret som de inte nådde och fördelade det så lika jag kunde, med tanke på deras storlek, i båda lagårdarna. Gav katterna mat och körde fram några skopor nytt foder för att snabbt kunna ge dem mat när det andra tar slut. Mellan halv sex och halv åtta var A väldigt trött, trots att hon sovit nästan tre timmar på dan. Förkylningen tröttar henne förståss. Redan 19.00 fick jag ge henne välligen och gå och lägga henne. K. 03.00 var det dags att gå upp och se varför hon var ledsen, näsan var genomtät och hon hade det allmänt kämpigt med sin näsa. Hon kunde inte komma till ro igen, så efter några vändor fram och tillbaka så tog jag till slut upp henne och la mig i D säng med A på magen. Då slappnade hon av ordentligt! Jag hörde hur andetagen blev tyngre och tyngre, tills hon kom på att det var obekvämt, hon hittade nog inte en skön ställning på min mage.. vem hade gjort det? Så tillbaka till sängen och då höjde hon rösten igen, jag sa ”schhhh” och så låg jag kvar i D säng. Hon somnade och jag kunde lägga mig i min egen säng igen.. kl. 05.04. Halv sex går T upp, och 6 gick jag o R upp. När T o R kommit iväg till skola o jobb så vaknade även A. Något grinig morgon, men det är ju inte så konstigt. Nu är hon på dagis och jag har utfodrat tjurarna, hönorna och katten och varit med Tilda och låtit henne springa av sig. Nu ska jag jobba lite!

Publicerat:

i:

2 svar till ”Rapport dygn 1”

 1. Profilbild för Stina
  Stina

  Vilken underbar granne du är! Du ska inte flytta hit kanske? *blink*

  Kram.

 2. Profilbild för Cornelias Corner
  Cornelias Corner

  Ojjj du har att göra! Vad duktig du är. Kram!

Vädret

Ourique, PT
11°
Växlande molnighet
06:1920:39 WEST
MånTisOnsTorFre
22°C / 11°C
22°C / 10°C
23°C / 8°C
25°C / 9°C
27°C / 10°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.