Rapport dygn 2

Ett par vändor till lagårn under dagen för att skotta ut fodret till tjurarna på spalt och se till att småkalvarna hade sitt foder inom räckhåll. A var på dagis hela dagen, men jag hämtade henne tidigt, för att ge henne en chans att sova em-lur och ta igen missad nattsömn. Jag väckte henne halv fem, men hon var ganska grinig hela kvällen. Åt dåligt och var jättetät i näsan. Jag känner mig som världens elakasta gudmor som tvingar i henne hostmedicin och näsdroppar stup i kvarten (3 ggr/dag). Men hon är otroligt myspysig och kryper upp i knäet så fort hon får chansen. T & R passade henne i en halvtimme, när jag körde ut foder med bobcatten och gav Tilda mat. Efter middag och lite försök att aktivera A, så blev det välling och sängen igen. Klockan var ungefär 19.30 när jag la henne. Inte ett pip! Fast vid 21, så kom några gnäll, men vi behövde aldrig gå in för hon somnade själv igen. Sedan sov hon hela natten! Jag med… somnade vid 21.30 och vaknade 5.45 när A vaknade. Ingen idé att försöka somna henne igen, då resten av familjen skulle upp 6.00. När jag gick över till granngården och släppte ut Tilda för att kissa och ge henne frukost så tog jag med mig barnvagnen och feberstolpiller hem, för idag kändes A lite varm och kanske har hon feber. A följde med mig ut när jag skulle ge grisarna frukost, hon satt så skönt i vagnen med full uppsikt över både grisar och katt och kunde andas frisk härligt morgonluft. Nu leker hon för fullt, fast med snoret rinnande över Duplot! Idag får hon vara hemma från dagis! Roger har fått väldigt ont i halsen och har en kraftig förkylning på gång, så här har det blivit rena sjukstugan. Fast T o jag mår bra i alla fall, så vi får agera sjuksköterskor.

Publicerat:

i:

Ett svar till ”Rapport dygn 2”

  1. Profilbild för huga
    huga

    här var det full huggning ser jag! du kommer behöva en redig semester efter denna vecka! Fortsatt lycka till!

Vädret

Ourique, PT
18°
Mestadels molnigt
06:1020:56 WEST
TisOnsTorFreLör
23°C / 14°C
22°C / 13°C
24°C / 11°C
30°C / 13°C
34°C / 16°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.