Det känns inte roligt att upptäcka fel på bilen när man köpt en sprillans ny som kommit direkt från fabrik. 

Redan från allra början fick vi ju problem, då var det larmet som bråkade med oss. Det åtgärdades snabbt när jag kom till JR Larm i Lindome. Sjävklart inom garantin så inga kostnader för oss.

Men vi har också ett annat reklamationsärende som vi haft från leveransdatumet och det är gasfiltret till LPG-gasen som inte är på plats. De hade svårt att hitta ett som passade i det trånga utrymmet där de satt tanken. Sedan var det något med kopplingarna också. Eftersom vi har 2 st. P11:or med gasol i bilen också så var detta inget akut att få åtgärdat direkt. Men viktigt att få fixat eftersom vi inte vill tanka LPG utan att ha ett filter.

Häromdagen började bodelsdörren att krångla. Den gick inte att öppna utifrån. Vilket blir omständligt då man måste gå in via förardörren varje gång och klättra in över förarstolen. Himla dumt.

Igår åkte jag ner till Forsbergs Fritidscenter i Hyssna och fick löst gasolfiltret till LPGn samt bodelsdörren!

Dessutom köpte jag en kort gråvattenslang, då den vi har är väldigt lång och ofta räcker det med en liten plutt. Snabbkoppling gör det enkelt att växla mellan de olika slangarna nu. Och så passade jag på att byta en av P11:orna som var tom

Det är nu bara en reklamationspunkt kvar och det är att täckplattorna på bänken i köket slagit sig och blivit skeva. De väntar på att nya ska komma, men de får de skicka istället (inte med PostNord hoppas jag!) så fort de kommer. Bilen behöver ju inte vara på plats för att lösa det.

Nu så söta lilla FrankieBoy, nu kan du väl börja gilla oss lika mycket som vi gillar dig och inte krångla med något mer? Snälla, schyssta, pretty please with sugar on top 🙂

Avslutade kvällen med bästa sällskapet, med småplocksmat och kortspel!

/Anna