Resor jag vill göra

Resor jag vill göra

Jag är inte trött på att resa fast jag vet några tolkat det så med tanke på de förändringar vi gjort nyligen. Det kommer fortsätta dyka upp inlägg om resor i den här bloggen.

Alltså när pandemin lagt sig och vi kan röra oss friare igen, då vill jag resa igen. Men det är ingen brådska för jag har fullt upp med att uppleva omgivningarna där vi är nu.

Portugal

De första resorna vi kommer göra lär vara inom Portugal. Vi har så mycket kvar att uppleva här, vår bucketlist är lång.

Azorerna

Den gröna ögruppen (9 öar) har jag velat besöka länge. Den tillhör Portugal så borde gå inrikesflyg dit tänker jag. Bilden visar tydligt vad jag lockas av: hav, klippor och vidder.

Madeira

Har varit två veckor på Madeira, den fantastiska blommande ön med ljuvligt klimat året runt. Och ja dit vill jag verkligen åka igen!

Italien

Vill se mer av Italien, har varit där några gånger men inte längre söderut än Pisa.

Formel 1 i Monaco

Att få uppleva Formel 1 live i Monaco skulle jag gärna göra. Roger också 🙂

Brittiska öarna

Älskar England och vi vill se mer av den ljuvliga landsbygden. Att utforska Skottland och Wales står också med på önskelistan.

Alltså listan kan egentligen göras hur lång som helst, men just nu är det dessa resmål jag främst tänker på när funderar på framtida resor.

Vart vill du resa framöver?

Photo by Yves Alarie on Unsplash

Publicerat:

i:

8 svar till “Resor jag vill göra”

  1. Härliga resmål! Azorerna, eller rättare sagt Sao Miguel besökte jag som 50-årsresa. Det var en jättefin destination, med härlig natur och vi som gillar att vandra, så fint.

  2. På min lista står flera resmål. Ett är faktiskt Sverige. Att återupptäcka södra Sverige och njuta av att inte jobba 7dagars vecka på sommaren.
    Men Portugal, Lake district och Languedoc står oxå på listan

Translate »