Sida med planerade projekt

Vi har så mycket vi vill göra med vårt hus och vår tomt här i Portugal. Därför har vi gjort en projektlista.

Det brukar bli många projekt där vi bor, så med projektlistan blir det överskådligt. På listan ser du projekt vi planerar, inomhus och utomhus. Den kommer ändras i takt med att våra tankar justeras.

Allt kommer vi ju blogga om, så inlägg kring projekten dyker ju upp som vanligt efter hand i flödet. Men en samlingssida för de projekten vi gör känns bra för oss och för dokumentationen. Där kan vi sen länka till inlägg för respektive projekt, oavsett om det är små eller stora.

Ni vet ju att jag gillar organisation och det här huset vill vi dokumentera med både ord och bilder. Tidigare renoveringar finns bara i våra egna bildarkiv då det inte passat in i de bloggarna jag hade då. Många önskar att vi ska filma, men det är inget vi själva är sugna på alls.

Du kan hitta projektlistan i menyn, under Portugal/Vårt hem/Projekt eller använda nedan knapp!

Översta bilden är vårt hus och vår tomt från vägen.

Publicerat:

i:

,

6 svar till ”Sida med planerade projekt”

 1. Profilbild för AIla

  Arbetslösa blir ni ju inte. Men när man gör det i sitt eget hem är det ju ett nöje.

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Nej det hade vi inte tänkt att vara 🙂 Bara för att listan är lång betyder det ju inte att allt ska göras med en gång. Den kommer säkert både utökas och ändras med tiden. Och ja, vi gillar att renovera och skapa vårt hem själva.

  2. Profilbild för bmlarsreseblogg

   Det var en rejäl projektlista, men som sagt var allt behöver ju inte göras på en gång. Här hemma kör vi också med ”Att-göra-lista” ibland. Det är så skönt att se allt som är struket och klart, samtidigt som man får struktur på vad som ska göras.

   1. Profilbild för Anna Forsberg

    Ja, men det är bara kul 🙂 Finns ju vissa saker som är viktigare än andra. Hoppas era projekt går framåt i er önskade takt!

 2. Profilbild för Lennart Ulvönäs
  Lennart Ulvönäs

  Hej, Härlig Blogg som vi hittade för ett par veckor sedan! I väntan på att kunna resa ner till vår lägenhet i Lagos så njuter vi av att läsa om andra som är i Portugal!

  Vi köpte vår lägenhet för drygt tre år sedan och med den kom en Pelletskamin (huvudanledningen till den här kommentaren). Det här är en av mina favoritprylar, men den kräver mycket kärlek för att fungera optimalt. Till största delen består det av att hålla den städad inuti. Här vill jag bara säga att när ni väljer så titta på många olika modeller. Jag har letat info på Internet och sett många som är avsevärt lättare att hålla igång än den vi har.

  Lycka till med listan!

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Hej! Kul du hittat hit och förstår ni längtar ner till Lagos. Tack för input om pelletskaminen.

Vädret

Ourique, PT
28°
Soligt
06:1120:57 WEST
LörSönMånTisOns
34°C / 15°C
36°C / 18°C
35°C / 15°C
31°C / 14°C
29°C / 15°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.