Skön kväll ”hemma” i Partille

Ja hemma, för vi har vår folkbokföringsadress i Partille, hos Rogers föräldrar.

Vi bor inte här egentligen men i det här landet måste en ju ha en folkbokföringsadress och det har vi här, samt att våra 5 kartonger (som blivit 6 st) med våra sparade saker är här. Vi är ju hemma varthän vi än står med husbilen, men i samhällets ögon är detta vårt ”hemma”.

Vi åkte med FrankieBoy direkt efter jobbet och vi ska sova här i natt. Världens bästa ställplats med el och vatten, skön dusch, fin trädgård och trevligt sällskap. Idag blev det dessutom en god middag med jordgubbar till efterrätt, min favorit!

Hemma i partille

Vissa skickar fortfarande brev med snigelpost (trots att vi anmält allt vi kan till Kivra), så nu har vi hämtat det samt lämnat pappren från lägenhetsförsäljningen bland våra kartonger.

Och så har jag fått tvättat två maskiner, som nu hänger och torkar i svärföräldrarnas tvättstuga i villan. Det tycker jag är fantastiskt lyxigt, tänk vad lätt det är att uppleva lyx när man lever enkelt.

Hemma i PARTILLE

Ikväll sover vi helt säkert lika gott som vanligt och imorgon äter vi gemensam frukost innan vi rullar vidare till Tjörn.

Fördel med husbil: Vi har det så himla bra som kan ta med oss vår egen säng vart vi än är. Jag känner mig lyckligt lottad på många sätt!

/Anna

Publicerat:

i:

10 svar till ”Skön kväll ”hemma” i Partille”

 1. Profilbild för Sandra
  Sandra

  Jordgubbar är verkligen så gott på sommaren ?

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja verkligen!

 2. Profilbild för ReiseLinda

  Det har blivit rätt mycket jordgubbar här i Berlin senaste månaden också. Frukt och bär smakar otroligt nog så mycket bättre här!
  Härligt att ha med hemmet och samtidgt ha lyxen att få nyttja tvättstuga med mera!

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Blev förvånad över smaken på dessa utländska jordgubbar, riktigt fylliga och söta! Ja, vi har det bra – fin marktjänst här ”hemma” 🙂

 3. Profilbild för Anethe

  Det ser verkligen underbart ut i trädgården hos svärföräldrarna. Kan tänka mig att det känns lyxigt!

  Vilket underbart sätt att leva på i en husbil. Jag skulle vilja bo utomlands på Mallorca kanske under den svenska vintern. Avskyr att frysa på vintern. Njut av en härlig sommar. 🙂

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja vintern lämnar vi, då rullar vi runt i södra Europa. Mallis kanske vi behöver, har inte varit där. Än. Önskar dig en skön sommar med!

 4. Profilbild för Sofia Hult
  Sofia Hult

  Låter mysigt åker förbi Partille ibland när man ska till kullavik
  Fina blommor med hoppas ni njuter fär fullt av underbara vädret

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja de sköter sin trädgård väl och älskar blommor, så det är alltid något som blommar här.

 5. Profilbild för Emma
  Emma

  Verkligen härligt att ha husbil förstår jag när man kan åka vart man vill när man vill & stanna där. Härligt med jordgubbar på sommaren

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja vi älskar verkligen att ha vårt hem, våra sängar och vår egen toalett med oss vart vi än vill åka och jordgubbar är väldigt gott 🙂

Vädret

Ourique, PT
10°
Klart
06:5920:06 WEST
SönMånTisOnsTor
29°C / 11°C
28°C / 10°C
29°C / 11°C
28°C / 11°C
26°C / 11°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.