Ändrade planer för helgen

Ibland blir det inte som en tänkt sig! 

Idag skulle vi njuta av sommaren på Tjörn. Av cykelturer i nya miljöer. Och imorgon fira en väns födelsedag. Men ibland blir det tyvärr inte som en tänkt sig. Roger ligger nedbäddad i sängen i feber och förkylningvärk i hela kroppen, även om Lemsip som vi köper i England är ruskigt effektivt blir han nog sängliggande ett tag.

Så vi stannar i Partille ett dygn till. Jag har hängt med svärfar halva dagen, i skuggan har vi suttit, pratat och löst sudoku. Jättemysigt!

Jag fick en flaska flädersaft som jag hällde en skvätt av i smoothien jag gjorde till lunch. Bananer, citron, soyayoghurt, mandelmjölk, spenat och lite flädersaft. Åh det var väldigt gott! Ett par knäcke till det så klarade vi några timmar till i värmen.

På eftermiddagen låg jag i sängen bredvid Roger och läste. När svärmor kom hem efter äventyr med andra halvan av familjen blev det kinamat och fler samtal i skuggan under alla blomamplar som humlorna surrar kring.

sjuk hemma

Nu rundar vi av kvällen med mer läsa, bloggläsande (och skrivande) samt planering för kommande veckan. Roger lär vara sjuk i några dagar till, brukar hålla i sig nästan en vecka när han blir sjuk. Så det blir kanske en camping på kusten så jag kan njuta av lite morgon- och kvällsbad när han ligger och kryar sig.

En fördel med husbil: även om en är sjuk kan en byta miljö, kanske det rent av påskyndar tillfrisknandet. Vi får se hur han mår imorgon och vart vi tar vägen.

Hoppas du haft en skön lördag i sol och värme!

/Anna

Publicerat:

i:

4 svar till ”Ändrade planer för helgen”

 1. Profilbild för Kors och Tvärs

  Men vilken otur att bli sjuk i denna värmen. Men du kan ju köra sjuklingen till fina vyer så kanske han piggar på sej lite fortare. Krya på Roger och bli inte smittad
  Kram

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja det är otur. Japp, nu har vi hamnat i fina vyer, men han får hålla sig inomhus. Det regnar lite och är mycket svalare nu så det är ju en fördel.

 2. Profilbild för Sofia Hult
  Sofia Hult

  Hoppas roger kryar på sig snabbt annars kåter det som ni har hwft en trevlig helg

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   TAck det gör han, och vi har det bra ändå, även om det kunde varit bättre 🙂

Vädret

Ourique, PT
14°
Växlande molnighet
06:2420:53 WEST
OnsTorFreLörSön
34°C / 14°C
37°C / 18°C
37°C / 17°C
33°C / 17°C
32°C / 15°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.