Sol, sol och så sol

Här är det helt underbart väder! I alla fall om man gillar sommarvärme.

Jag tycker det är bäst när det är 15-20 grader, och nu är det mkt varmare. Men jag klagar inte.. inte högljutt i alla fall ;-). T har hjälpt mig att sätta de sista potatisarna så nu är de i jorden oxå.

Jag har sått morötter och tre (!) salladshuvuden. Fiberduk över och så håller jag tummarna.

Ikväll ska jag låta vattenspridaren stå på, över potatislandet länge, så de stackars knölarna kan få lite fukt.

En bild på vår ljuvliga trädgård hade nog varit läge för nu, så jag får väl gå ut och fota lite. Nästa inlägg SKA vara med ett foto, jag lovar!

Publicerat:

i:

10 svar till ”Sol, sol och så sol”

 1. Profilbild för Uffematten

  Visst är det gôtt att man kan sitta ute och fika och slappa lite nu i helgen? Ganska lagom temperatur (om man håller sig i skuggan *S*)…
  Ha en jättefin fortsättning på pingsthelgen!
  /J

 2. Profilbild för Lotten

  Så duktigt du varit! Här har vi haft just mellan 15 o 20 grader och det har varit en underbar dag!
  Kram.

 3. Profilbild för styggalillaloppan

  va 15 grader? lägg till minst 10 så är jag nöjd och det är huvudsaken ;=D

 4. Profilbild för Anna

  Uffematten – detsamma önskar jag dig!
  Lotten – tack! Ja, jag tror det är många som har haft en helt underbart skön helg denna helgen.
  Loppan – Hahahah, ja visst är det skönt med 25 grader, men då blir jag så slö och kryper in i huset i stället

 5. Profilbild för Stina
  Stina

  Jag är en av de få (?), som älskar alla årstider. Jag gillar våren, med dess osäkerhet i väderlek och älskar sommaren när det är sol och varmt. Och hösten när det är frisk luft, vackra färger och åska. Sen kommer vintern med snö (även om det varit knapert i år), kalla röda kinder och härliga ljuslyktor. Inte att förglömma är det underbara vårvintern som vi har här uppe i norr, med takdropp, klibbsnö och soliga dagar…

  Här sår vi ingenting än, men vi försöker njuta av lediga dagar…
  Hoppas din helg varit bra!
  KRAM

 6. Profilbild för Guldkant på Livet

  Js, håller med, runt 20c är nog bäst, mian föräldrar prenumererar på Land, de läste om dig, kul! Mari.

 7. Profilbild för huga

  Jaha…..här har det idag varit halvstorm, regn lite då å då och nääääästan tio grader.
  jaja innan augusti kanske nån dag med 20 grader uppenbarar sig!
  hejhoppla:)

 8. Profilbild för Eva-Lena
  Eva-Lena

  Visst är det härligt!
  Om man inte tar på sig så mycket kläder. P undrade om det var vinter i lördags då P och jag var ute och åkte 43 mil motorcykel, hade ju tagit på mig ”lite” för mycket kläder då vi var med på ett så kallat Mc-rally( kallas för Kringelrallyt då det startade i Södertälje och S-tälje kallas ju för Kringelstaden) Tog på mig långkalsonger, vinterhandskarna stoppade i mina termovantar 3 tröjor sen for vi och det visade sig att rallyt var 17 mil långt och det gick via S-tälje, Åkers Styckebruk, Eskilstuna , Strängnäs och sen tillbaks till S-tälje. Så jag var jäkligt varm så när halva loppet hade gått så åkte termovantarna av men jag kunde ju inte strippa på vägen så långkallingarna och tröjorna fick bli kvar huga var varmt men jäkligt roligt. Av 33 startande kom jag på 3:e plats och P på 4:e. Var ju och köpte Land igår men det visade sig att det inte var rätt tidning. Dom hade Land från 2 maj och inte den som kom den 9 så nu måste jag köpa en ny tidning hihihihi Hade jag varit smart så skunde jag ju kollat i affären men men. När hjärnan inte hänger med så får benen göra det *Skratt*
  Må så gott
  Kram E-L

 9. Profilbild för CCC
  CCC

  Hoppas du klarade dig från frosten inatt! Hos mig var det -2 grader. kram!

 10. Profilbild för CCC
  CCC

  Hihhi..inga smarriga detaljer att berätta – än. Jag väntar också med spänning på dem! =) kanske ikväll?

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
28°
Soligt
06:2720:51 WEST
SönMånTisOnsTor
32°C / 14°C
38°C / 20°C
39°C / 20°C
40°C / 17°C
35°C / 16°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.