Solig Söndag

Just nu gör jag min musli och snart ska jag göra ostpiroger!
Fast jag har ju självklart suttit ett par timmar i solen tillsammans med mina kelgrisar, njutit av solens faktiskt enormt värmande strålar och kattens kurrande nästan som ackomangemang till grisarnas njututtryck. Att sitta ute med bebbarna är ju klart mycket bättre för min allergi och jag känner att den friska luften gör mycket gott för både kropp och själ.

Chicos öra är nog bättre, men det är inte bra.. idag tyckte jag han vinglade till lite, så jag hoppas verkligen inte att det har blivit något tokigt med balansnerven!

Belle njuter av solen, hon älskar att vara utomhus och idag är hon i sitt essä, samtidigt som hon brunstar. Hennes lilla bakdel är uppsvullen och tuttarna likaså, men hon är inte ett dugg pipig eller mer kelen. Det är hennes första brunst, som jag märker av i alla fall, så det ska bli roligt att se hur den kommer att te sig.

Publicerat:

i:

7 svar till “Solig Söndag”

 1. är Chico kastrerad ? Bara undrar !
  Jag har varit ute och gått bena av mig och njutit av solen…

  kram

 2. Japp, han är kastrerad. Vid 8 veckors ålder och utan bedövning el. narkos… jag får kalla kårar när jag tänker på det. Fan vad jag var okunnig då och gick på att de inte känner något.
  Så det blir inga bebbar än.. en vacker dag låter jag nog betäcka Belle, så jag får fler söta små söta bebbar omkring mig!

 3. Ja me´! Men nu har jag i alla fall fått äta mina ostpiroger, de är göööör sketa goa!

 4. Ja, det är faktiskt snö här! Igår vräkte blötsnön ner så jag kom knappt fram med bilen. En slank jag dit och en slank jag hit. På natten frös det och då slank jag än hit och än dit också! Men idag var det perfekt!! 2 minus, sol och underbar gnistrande snö! Bor lite högre upp från Jkp, upp mot sydsvenska höglandet. Ha en bra kväll!

 5. maken har bakat bröd och jag har tryckt i mig och det är så gott…med Gäseneost….

 6. Mumma…Det är någon som gasar med sin bil utanför, undrar vem fan det är! Jag blir så trött!

Translate »