strul med kommentarer

Strul med kommentarer!

Det har blivit något konstigt med kommentarer hos mig. Och jag vill uppmärksamma er alla på det!

Problemet som uppstår är att när någon skriver en kommentar så är det någon annans uppgifter som står som avsändare. Först trodde vi det hängde ihop med en specifik avsändare eftersom det var en och samma avsändares uppgifter som låg kvar. Men felet finns på min blogg.

Medan jag letar efter felet vill jag be dig som kommenterar var extra uppmärksam på att det är rätt uppgifter som står i fälten under kommentaren. Alltså fälten för namn, e-post och webbadress.

Min första åtgärd var att stänga av ett cacheplugin. Jag har inte använt det pluginet mer än någon månad så det kan vara det som sparar uppgifterna från tidigare kommentator trots att det är en ny användare.

Det andra är att jag tagit bort möjligheten att spara uppgifterna till nästa gång. Tills vidare.

Om du får det här problemet så skulle jag bli jätteglad om du vill skicka mig ett mejl och berätta det. För om ingen säger något så vet jag inte om min åtgärd löst problemet eller inte. Och varmt tack till er som hört av er hittills!

Jag är jätteledsen för det här strulet, men hoppas ni alla fortsätter att kommentera ändå, bara vara lite mer uppmärksamma på vad det står i fälten.

Tack på förhand!

Publicerat:

i:

26 svar till ”Strul med kommentarer!”

 1. Profilbild för Annika

  Försöker skicka en kommentar här för att se om det lyckas. USCH vad trist det är när kommentarer strular. De är ju så viktiga för oss som bloggar. Jag brukar säga att de är bloggens blod och vitaminer. Utan dem, ingen blogg.
  Håller alla tummar för att det ska lösa sig.
  Kram.
  Alla mina uppgifter nedan är korrekta.

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Det funkar finfint! De kommer alltså fram, det gäller bara att se till att uppgifterna är korrekta så blir det rätt 🙂 Tack snälla, kram!

 2. Profilbild för Ajli

  Jag hoppas det inte är mina som blir fel, jag har kollat mina fält nu och det ser ok ut 🙂

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Vad bra det ser fint ut när du ska kommentera! Tack för att du berättar 🙂

 3. Profilbild för Ibod11 - Ingrid

  Sedan det hände mig är jag noga med att kolla att rätt uppgifter är ifyllda men det kan så klart hända att jag missar det i alla fall någon gång. Den gången löste du ju det och sedan dess har det funkat bra.

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Tack Ingrid. Ja det är konstigt, fattar inte vad som orsakar det dessvärre.

 4. Profilbild för Mamma C

  Okej, då förklarar det saken att jag har varit tvungen att fylla i alla uppgifter varje gång fast jag lagt dem som att de skulle sparas.
  Carin

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Tyvärr.. ledsen för det, men jag behöver förstå vad som hänt. Så låter allt vara avstängt nu och så sätter jag på det igen om någon vecka när alla cachar släppt överallt. Hoppas du står ut att skriva i så länge.

 5. Profilbild för Anita

  Inga problem! Det låter bra att koppla bort allt och sedan koppla på igen. När jag läser det du skriver så är det ju lätt att misstänka cachepluginet i och med att det var väl ungefär då problemen började. Just nu står faktiskt fortfarande mina uppgifter ifyllda men dom ligger troligen kvar i min webbläsare. Men jag kommer att kolla dom noga när jag kommenterar. Blev lite chockad idag när det helt plötsligt inte längre var ”jag” som kommenterade.

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Tack! Ja var och ens webbläsare sparar ju också, så jag behöver vänta lite innan allt sparat är borta så vi är tillbaka på noll. Förstår du blev chockad, så glad du upptäckte det!

 6. Profilbild för bmlarsreseblogg

  Nu hoppas vi att det löser sig en gång för alla. Det var inte så kul att se mina uppgifter som avsändare till någons kommentar. Mina uppgifter ligger fortfarande kvar men ser helt ok ut.

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Ja det hoppas vi också! Förstår att det var en obehaglig känsla, jag tycker det också.

 7. Profilbild för Anette

  Provkommenterar och håller tummarna för att det fungerar som det ska.
  Angående ditt förra inlägg, nej det är inte allt.
  Jag gillar både böcker och trädgård men det finns så mycket mer jag vill göra.
  Umgås är nog det allra viktigaste 🤗

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Kommentarer funkar, det är bara att kolla att uppgifterna blir rätt. Eller hur det räcker ju inte med en trädgård och böcker, men en kommer långt 🙂

 8. Profilbild för Susjos

  Jag provar också….men tror det såg rätt ut i förra inlägget som jag skrev…

 9. Profilbild för JoY

  Tråkigt när det strular med bloggen. Bra att du upptäckte det och kan testa att få ordning på problemet.
  Har fått reda på att det är svårt att lämna kommentarer på min blogg, men inget jag kan fixa.

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Tacksam för kloka läsare som hör av sig när det inte ser ut som de väntar sig. Tråkigt att du har problem, jag brukar sällan kommentera på blogspot av just den anledningen, tyvärr.

 10. Profilbild för Marianne

  Strul med kommentarer, ja det har det varit lite till och från, på flera ställen den senaste tiden.
  Under mina kommentarer här står mina uppgifter.
  Kram

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Vad bra det står rätt för dig! Kram

 11. Profilbild för Lillan Kind

  Oj det lät struligt! Har själv haft riktigt störande problem med min blogg, och det rättade till sig vid ändring av en inställning i ett plugin. Jag hoppas att strulet har löst sig nu för dig också.
  Ha det så bra!
  Lillan Kind

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Vad bra det rättade till sig hos dig. Tack, detsamma!

 12. Profilbild för Micke

  Ska hålla lite koll.

  Ha det bäst.

 13. Profilbild för Matilda

  Så mystiskt!
  Egentligen borde man fascineras mer av all tekniska uppdateringar som verkligen fungerar som det är tänkt. Hoppas det har löst sig nu så att du kan få ägna tid åt roligare saker med bloggandet

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Eller hur! Men verkar som det är på banan igen. Väntar några dagar till så alla cache har släppt innan jag aktiverear funktionen med ifyllda fält igen.

Vädret

Ourique, PT
14°
Växlande molnighet
06:2420:53 WEST
OnsTorFreLörSön
34°C / 14°C
37°C / 18°C
37°C / 17°C
33°C / 17°C
32°C / 15°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.