Svarta vinbär & grus

En bild tagen idag! Ursäkta kvaliteten, men det är inte lätt när det blåser, grenarna ska ju stå stilla när jag använder min lilla kompaktkamera! Snacka om att jag blir alldeles till mig och längtar redan efter att få göra svarta vinbärsgele! Ska sätta ner ett par pinnar till så jag får fler buskar av svarta vinbär, jag har bara en…

Nedan ser ni, långt där borta är grushögarna! Fokusera nu inte på grisarna, dem kan ni läsa mer om på den andra bloggen juh! Roger har idag börjat att isolera grunden och fyller på med grus. Jag är mest chaufför idag, så jag kan inte hjälpa till, men i morgon så – då åker arbetshandskarna på och det kommer att skyfflas grus så det står härliga till! Har du inget att göra är du välkommen! Skyffel medtages!

Publicerat:

i:

Ett svar till ”Svarta vinbär & grus”

  1. Profilbild för Trädgårdsliv & Design

    Vad spännande! Jag är super förkyld så tyvärr kan jag inte skyffla grus ;-). Men det är kul att få se hur det går för er! Kram Camilla

Vädret

Ourique, PT
Växlande molnighet
06:1920:39 WEST
MånTisOnsTorFre
21°C / 10°C
22°C / 10°C
23°C / 8°C
25°C / 9°C
27°C / 10°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.