Trötta på att kajka runt?

När jag berättade på Instagram att vi köpt (reserverat) hus fick jag ovan kommentar. Frågan gnager i mig.

När en är van att ta många beslut, dessutom ofta, när en inte är rädd för förändringar, så blir en sån här fråga svår att bemöta. För den personen som ställer frågan kanske bara kan ha ett fokus i taget. Men för oss är inte ett beslut om en förändring samma sak som att vi offrar allt annat.

Svaret på frågan är både ja och nej

Ja, för att läget är som det är. Vi vill inte bidra till ökad smittospridning genom att förflytta oss omkring i världen nu, vi byter inte ens camping i onödan. Viruset är inte orsaken till att vi vill köpa ett hus i ett varmare klimat. Det är en dröm vi pratat om i många år och faktiskt även anledningen till att vi till flyttade in i husbilen 2018. Med livet på vägarna började vår jakt i att hitta vilket land och område som vi ville köpa ett hus i. Och vi vet ju nu att det är Portugal som vi vill flytta till.

Nej, för det finns så ofantligt mycket kvar att uppleva och göra på andra ställen än där vi är just för stunden. Vi gillar att resa, men vi har en ny förälskelse just nu i att återigen få skapa oss ett hem på en fast plats där vi vill vara större delen av året. En bas att utgå ifrån, en plats där vi kan dra oss undan och bara vara.

Hur resandet ser ut i framtiden får vi se, men vi har inte alls tröttat på kajka runt.

Publicerat:

i:

4 svar till ”Trötta på att kajka runt?”

 1. Profilbild för Kristina Nilsson

  Hej!
  Grattis till ert husköp/reservation av huset:) Gläds med er och hur ni valt att leva ert liv!
  Vänligen Kristina

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Tack! Vad roligt att du hänger med 🙂

 2. Profilbild för Annica Rosander

  Hej igen
  Jag är så glad att ni hittat ett hus, hoppas att allt går bra så ni kan genomföra köpet. Det är skönt att ha en fast punkt att utgå ifrån. Det gör resandet enklare.
  Själva är vi fast i Trollhättan, flyttade ju till lägenhet för att bli friare att resa.
  Snart är alla undersökningar av mitt hjärta klara, jag har redan fått tillåtelse att resa igen men inga långa flygresor är begränsningen.
  Så när resandet är säkert igen åker vi igen.
  Lycka till.
  Annica

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Hej, tack det är vi oxå 🙂 Håller tummarna för att dina undersökningar snart är klara och att du mår bra samt att ni kan komma iväg på lite turer igen.

Vädret

Ourique, PT
14°
Fair
06:1520:44 WEST
MånTisOnsTorFre
29°C / 10°C
33°C / 13°C
34°C / 14°C
34°C / 14°C
33°C / 14°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.