En kort reflektion om året som gått samt en ödmjuk förväntan på 2022.

Igår på nyårsafton åt vi en 3-rätters middag som vi lagade tillsammans, sen hade vi ett mysigt videomöte med goda vänner i Sverige. Inatt när klockan närmade sig midnatt här i Portugal stod vi på vår altan och njöt av en stjärnklar himmel. När kyrkklockan ringde 00.00 kikade vi upp mot byn och kollade in fyrverkerierna samt åt våra 12 russin (som är tradition i Portugal).

Förrätt som Roger gjort – jättegott!
Stjärnklar himmel!

2021 har varit ett fantastiskt år, trots covid-pandemins grepp. Vi hoppade av husbilslivet, köpte hus i Portugal och flyttade hit. En ny livsstil igen och en förändring vi mår väldigt bra av. Nytt språk, nya relationer och ny kultur är spännande. Tacksam för tekniken som gör att vi kan ha video- eller telefonsamtal med familj och vänner i Sverige.

Varje månad gör jag en tillbakablick och reflektion om du gillar att läsa mer detaljerat kring hur de olika månaderna har varit. Decembers hittar du här.

Hur blir 2022?

Med förra årets många glädjeämnen i minnet ser jag fram emot ytterligare ett år här i Portugal. Jag vill lära mig mer om odling, förbättra språket, träffa nya vänner och upptäcka många nya platser och vyer i vårt nya hemland.

Vi har tänkt oss en resa till Sverige under detta år annars är det bara turer inom Portugal och eventuell Spanien som vi planerar för under 2022.

Önskar dig ett fantastiskt 2022!