Har du också reagerat över att tvättmaskinens sista minut är väldigt lång? Jag undrar varför.

Oftast märker en kanske inte av den där sista minuten, men det blev väldigt tydligt när vi tvättade på campingar och tvättautomater. För en vill ju inte vara i vägen för den som kommer efter.

När en satt igång en maskin så får en veta att det är X antal minuter tills maskinen är färdig. Jag ställde allltid min klocka på ringning så jag inte skulle missa. Men VARJE gång fick jag vänta, i alla fall den där sista minuten. Som faktiskt tar kanske 3-4 minuter, inte alls den där minuten som står i displayen.

Varför visar displayen 1 minut när det tar flera minuter? Vad är det som gör att det inte går att ha rätt tid?

Det är exakt samma sak med vår tvättmaskin här hemma. Jag tycker det är irriterande att stå och vänta de där minuterna. Fast det är så klart inte alls viktigt, men jag är nyfiken. Och med dagens teknik så förstår jag inte problemet.

Har du svaren på mina funderingar? Kanske du också reagerat över detta oviktiga?