dröm hav portugal

Vad tänker vi om vår framtid?

I denna nya kategorin ”Framtiden?” här på bloggen kommer vi dela med oss av hur vi resonerar om vår framtid.

Kategorin har ett frågetecken för att det inte är planer som ventileras här, utan tankar, idéer och research av olika slag. Det är alltså inte fastslaget att det som spånas om i dessa inlägg är vår framtid, utan helt enkelt kanske vår framtid.

Som förändringsberoende har vi alltid idéer som vi pratar om. En del går i lås, som att flytta till husbil till exempel, men många tankar och idéer stannar vid att vara en idé. Eller så blir det en dröm som vi vill förverkliga längre fram i livet. Alla idéer och tankar sparas, ibland plockas gamla idéer fram och bollas igen och ibland är det helt nya idéer.

Oavsett så är denna kategorin tänkt att fyllas av inlägg där vi berättar om våra idéer, drömmar och tankar. Om framtiden, nära eller långt bort. Och det gäller både stort och smått!

När något blivit konkretiserat och vi börjar planeringen av det så hamnar det under kategorin ”Planering”.

Vi hoppas detta ska kunna inspirera dig att följa de idéer du har, att utforska och se över möjligheterna att faktiskt genomföra dem. Eller att bara inse att de inte är aktuella att genomföra. Nu eller nånsin.

Men vi hoppas också på att vår transparens öppnar upp för att du som läser berättar för oss om din erfarenhet kring liknande förändringar, kanske du har kunskap som vi skulle uppskatta att få för att kunna ta beslut i en viss fråga.

Häng med!

Bilden är från Porto Covo i Portugal.

/Anna & Roger

Publicerat:

i:

2 svar till ”Vad tänker vi om vår framtid?”

 1. Profilbild för Chatrine

  Så himla viktigt att drömma, spåna, testa tankar för att hitta det man sen gör till mål. Jag tänker lite att mina funderingar är som den där leken man hade som barn. Kastar upp stenar och ställer frågan; hur många barn får jag när jag blir stor men istället är det tankar som får snurra runt. Vissa tankar återkommer, vissa drömmar ger kittel i magen – de gör jag till mål 🙂

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Jag tycker det mesta kittlar, frågan är hur länge det kittlar 😀 Men jag är med på vad du menar.

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
19°
Soligt
06:1020:56 WEST
SönMånTisOnsTor
29°C / 13°C
29°C / 16°C
24°C / 13°C
23°C / 12°C
26°C / 12°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.