london-fira-nyar

Var ska vi fira nyåret 2015/2016?

Vi har testat olika varianter att fira nyår på, med vänner, utan vänner, med en massa TV, helt utan TV, avancerat, enkelt.. och allt har varit trevligt och bra. Men i år kände vi att det var dags för ytterligare en variant. Utomlands.

Vart åker vi den här gången?

Det finns så många ställen vi vill besöka! Men vart åker man över nyår när det är risk för kyla och man på grund av det inte har lust att spatsera runt på stan hela dagarna för att upptäcka och lära känna en ny plats? För jag känner mig själv, är det kallt går jag inte ut. Nyfikenheten tar inte överhand då. Dessutom vill vi bara vara borta i några dagar, inte en hel vecka.

Vi hade många resmål på agendan, Malta, Madeira, Edinburgh, Bryssel, Nice, Spa i Göteborg etc. men när vi ägnat några dagar åt att kolla in vad man får för pengarna och vad man kan göra under dessa få dagar som vi vill resa bort föll valet på London. Igen.

Vi var i London i somras, men jag bloggade aldrig om det.

London – here we come again

Ja för vi gillar London, riktigt mycket. Den här gången valde vi London för att det endast är några dagar vi ska vara borta, vi känner till staden ganska väl men har ändå massor kvar att upptäcka. Vi valde ett hotell som ligger i Docklands och därmed i ett område vi aldrig tidigare varit. Har bett om ett rum högt upp i hotellet så vi hoppas på magnifik utsikt på nyårsnatten. Hotellet har en stor fitnessavdelning vilken gör att vi kan träna mycket om vi inte har lust att ”göra stan” hela tiden.

Ser fram emot några dagars avkoppling med uppladdning inför 2016.

Önskar dig ett riktigt Gott Slut på 2015 och en fantastiskt Gott Nytt 2016!

Publicerat:

i:

Ett svar till ”Var ska vi fira nyåret 2015/2016?”

  1. […] Var ska vi fira nyåret 2015/2016? 28 december, 2015 […]

Vädret

Ourique, PT
12°
Soligt
06:5920:06 WEST
SönMånTisOnsTor
29°C / 11°C
29°C / 10°C
29°C / 10°C
27°C / 11°C
26°C / 11°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.