Varför besöka IKEA när vi bor i en husbil på 16 kvm?

Varför besöka IKEA när vi bor i en husbil på 16 kvm?

Ja det får ju inte plats några möbler i FrankieBoy, så vad gör vi då på IKEA kan en undra.

Roger hade fått tips om en käck förvaring att hänga på dörren. De kostade 5,- styck så det skulle bli det billigaste besöket, i vår historia, på IKEA.

När jag såg den där förvaringen så ville jag ha en också, att ha diskborsten i. Hängande på väggen under fönstret, i köksdelen. Här ser du Rogers behov löst – nu ligger sugproppen till dörrens fastsättning där. Sugproppen använder vi när det blåser mycket för dörren smäller igen om den inte sitter fast.

IKEA-med-husbil

Sagt och gjort, vi investerade i de där två förvaringsburkarna. Men vi köpte också två kökshanddukar och 9 galgar!

De här galgarna var väldigt bra, för de var lite filtbeklädda så kläderna glider inte av. Och i husbilen är det ju en del rörelse när en kör så ibland hittar vi en jacka på golvet i duschen när vi kommit fram. Men inte nu. Kläderna hänger där de ska och jag är så nöjd!

IKEA-med-husbil

Vi passade på att äta lunch också och jag lyxade till det med varmrökt lax medan Roger tog de traditionella IKEA-köttbullarna.

IKEA-med-husbil

Lunchen kostade 123,- för oss båda och prylarna vi köpte gick loss på 151,-. Så totalt har vi på IKEA idag spenderat 284,-! Lite pengar för så bra grejer och dessutom blev vi mätta. En riktigt bra shoppingdag med andra ord!

/Anna

Publicerat:

i:

12 svar till “Varför besöka IKEA när vi bor i en husbil på 16 kvm?”

  1. Vi har också de lådorna. I köket i husbilen, mycket praktisk för att spara lite bänkplats och förvara småsaker som annars bara skulle åka omkring!

  2. Har ibland sett att folk ”campar” med sina husbilar på IKEA-parkeringen i Kållered. Men där känner jag att man passerat nån gräns eller nåt? 🙂

    • Det är ganska vanligt att det parkeras på stora matmarknader och IKEA över natten när en kör förbi och bara behöver några timmars sömn. Det är dock inget jag känner mig trygg med, så det gör inte vi.

  3. Det finns mycket spännande saker till husbilen att köpa och kanske modifierad lite. Vi spenderade hela 15:- på vårt senaste ikeabesök, då blev det en ny dörrmatta

  4. IKEA har något för alla och ägarna kommer sällan ut utan att ha köpt något då de besöker denna butik.
    Finns väldigt mycket praktiskt, gäller bara att hitta det praktiska i varje sak och då är nog olika bloggar det bästa som finns.

Translate »