Vi är klara nu. Med Gibraltar.

Vi är klara nu. Med Gibraltar.

Så enkelt och fint det känns. Att vara klar. Liksom färdig.

Vi har längtat efter att återse Gibraltar. Vi har pratat om vårt bröllop mer det senaste året än tidigare år, just för att vi visste vi skulle dit igen. Vi är så glada att ha gift oss där. Men nu är vi klara.

Kanske vi vill återkomma om ytterligare 17 år. Kanske inte. Nu känns det inte så.

Gibraltar är en klipphalvö med en fantastisk vy. Och historia. Sen är det inte mycket mer. Jo trafik med, som jag ju berättade om häromdagen.

Igår körde vi därifrån och det känns jättebra. Been there, done that. Twice. Härligt! Check!

gibraltar

Ställplatsen i hamnen utanför gränsen hade ett grymt bra läge, med fin vy över klippan. Soluppgången vinkade hejdå när vi körde iväg.

/Anna

Publicerat:

i:

21 svar till “Vi är klara nu. Med Gibraltar.”

 1. Oh vad bra! Så himla skönt att kunna säga ”Nu e vi klara med detta!” och därmed öppna upp för annat. Härligt och inspirerande.

 2. Visst är det skönt att verkligen kunna bocka av en plats eller ett land. Så känner vi om Kroatien efter våra veckor där i våras att nu har vi sett det vi absolut vill se och uppleva. Likaså har vi bockat av södra Afrika efter ett par längre resor genom Sydafrika, Botswana och Zimbabwe. Vi har så mycket kvar på vår önskelista men jag förstår precis er känsla över att vara ”färdiga” med Gibraltar

  • Härligt att ni också kunnat bocka av platser och länder. Vissa platser blir väl så. Spanien har vi mycket kvar att uppleva i, även om vi snart lämnar landet. Så det är ju också en erfarenhet att inte vara klar trots efter nästen 3 månader spenderade här 🙂

 3. Vad härligt det måste känna att något är avklarat, tänker jag. Så kan jag känna inför platser, men också inför en del arbetsuppgifter. ”Testat det, avklarat, behöver inte mera, liksom”. Hoppas ni får det fint i Portugal. <3

  • Eller hur! Livet pågår och vissa saker är done – Been there och det är riktigt fint.

   • Jag skrev i dag ett inlägg om ålder… så jag har också kommit till en djupare acceptans av vad som är och vad jag behöver lägga bakom mig. Befriande och darrigt på en och samma gång 🙂

 4. Vilken otroligt spännande resa! Vad kul att bila och på så sätt hinna se mycket man annars lätt missar 🙂

  Ett tips jag har för övrigt är att gå med i gruppen Svenska bloggare som kommenterar hos varandra på Facebook. Där har du möjlighet att dela din blogg så andra kan se och kommer in för att kommentera!

 5. Skönt att pricka av saker och återuppleva lite minnen! Men förstår att det går att bli klar med Gibraltar. Var där på en skolresa för ”100” år sen och besökte centrum och en vattenreningsanläggning inne i fjället. Hann inte upp till aporna, så det blir nog ett återbesök för att bli klar med Gibraltar för min del också!

 6. Hehe, jag har bara varit i Gibraltar en gång, och jag känner mig klar jag med. Rätt mysigt ställe, men det är ju inte större än vad det är, så att säga.

  • Det är nåt speciellt med klippan, det kommer en inte ifrån tänker vi. Men resten är mest kommers.

Translate »