Vår planerade rutt var att åka atlantkusten hela vägen ner och sedan upp utmed Spaniens östkust utmed Medelhavet på hemvägen. Men.

Vi ångrade oss. Vi längtar efter lite värme. Temperaturen har legat runt 12-14 grader nästan hela tiden sen vi lämnade Sverige och vi fryser.

Spanien först

Därför byter vi riktning och idag när vi rullar ut från San Sebastian blir det med riktning mot Medelhavet istället. Det är varmare där, eller i alla fall större chans att vi kan få varmare väder.

Spenderade dagen igår i San Sebastian, väldigt vackert på många sätt. Varmt och skönt också! Mer av detta tack. Alla tre bilder i detta inlägget är från San Sebastian.

San Sebastian

San Sebastian

Portugal lockar enormt

Det är lite tråkigt att göra denna rokad för vi vill verkligen uppleva Portugal. Men vi vill uppleva hela landet, inte bara skynda oss ner till varmare breddgradel. Så vi gör en chansning och hoppas på milt väder i Algarve i februari och sedan uppåt i landet i mars.

Det ska nog ordna sig, skulle det vara för kallt i Portugal så får vi väl åka ner tidigare nästa höst och göra Portugal då istället. Vi vill kunna följa våra hjärtan – och nu vill vi bada och njuta av varmare vindar.

/Anna