minigris-sarimner-tjurenfrombronx

Webbtantens egna svar på #6frågoromwebben

I sommar har en hel del varit med på min lilla intervjuserie om webben, jag hoppas du har läst dem och blivit inspirerad till att prova nya tjänster samt att kanske våga ta ett steg ut i något okänt. Det har varit jätteroligt att läsa allas svar och jag kommer att sammanställa svaren i någon typ av resultat senare under september. Nu avslutar jag den här lilla intervjuserien med att själv svara på mina egna frågor.

Vem är du på och utanför webben?

Jag är samma person, avsett om det är i digitala eller analoga sammanhang. Glad och spontan som ger energi till min omgivning. Får ofta höra att jag är inspirerande och det är roligt att få göra skillnad hos andra människor. Känns väl ofta igen för hon med minigrisarna. Ovan bild är en av de bilder jag är mest stolt över. Det är Särimner när han bara är några dagar gammal. Första dagen på väg ut ur stian.

Vad är dina favorittjänster/webbplatser på webben, och varför?

Det varierar kraftigt, jag gillar dynamik och förändringar. Twitter, Facebook och Instagram är kanaler jag återkommer till hela tiden vad gäller social interaktion. Älskar dialoger. När dialogerna inte får utrymme eller klimatet är för hårt så ändrar jag mitt beteende och väljer en annan kanal lite mer under en tid.

Är beroende av tjänster på nätet för mitt företagande och då använder jag Asana som projektverktyg (har provat många!), webCRM som CRM, Evernote för anteckningar och idéer, Harvest för tidtagning och fakturering, LinkedIn för mina affärskontakter samt Skype för utbildning och att hjälpa kunder på distans.

Vad är det absolut bästa du gjort/sagt på webben?

Jag hoppas det finns mycket mer bra jag kan göra, både på webben och analogt. Men jag tror att det som gjort mest skillnad på det personliga planet är inlägget jag skrev för snart två år sen om hur jag gör sånt man inte får göra. Hur jag hela tiden gör saker utanför normen. Jag har fått väldigt mycket positiva kommentarer om det inlägget och det dyker fortfarande upp emellanåt.

När det gäller mitt arbetsliv så arbetar jag hela tiden på webben och vill tro att jag gör skillnad hela tiden. Varje webbplats som produceras och/eller utvecklas av VimleWebb ska vara avsevärt bättre ur flera synvinklar än den tidigare. Det är alltid roligt att höra när man får veta att den nya webben ökat antal förfrågningar och order eller att besökarna av den nya webben äntligen hittar det de söker.

#tweetupvimle är också något jag är glad över att vi arrangerat. Det har varit fyra år av fantastiska träffar här i Vimle. Men vi har nu bestämt att det inte ska fortsätta utan det får bli möten på andra sätt framöver.

Vilka personer har du inte träffat annat än digitalt men skulle vilja äta middag med och varför?

Det finns många som jag vill träffa och många har jag träffat som idag är mina vänner. Svårt att namnge personer eftersom jag alltid är nyfiken och vill träffa nya människor. Vill du träffa mig – hör av dig, jag hänger garanterat på 🙂 Men här kommer några tjejer som jag haft kontakt med länge och som jag ännu inte haft glädjen att träffa annat än digitalt. Jag vill verkligen lära känna de här brudarna!

ShanghaiTant är jag övertygad om att jag skulle trivas tillsammans med, men det har ännu inte blivit av att vi kunnat ses, trots att vi försökt många gånger.

Enannananna – saknar dig i flödet, vi har haft många och långa snack i alla möjliga kanaler. Att få träffa Anna och bara snacka en kväll hade varit fantastiskt.

Jag skulle också väldigt gärna vilja träffa Lina Skandevall, vi har följts åt i några år men vägarna har trots försök inte korsats än. Tror vi skulle skratta sönder våra käkmuskler när vi träffas.

Om jag bjuder in till en tjejkväll i Sthlm – kommer ni då?

Vad brinner du mest för på webben?

Dialogen! Att få prata med andra människor, de man aldrig skulle haft chansen att prata med annars. Nya vinklar, nya tankar, nya vyer.

Möjligheterna! Ingenting är omöjligt, med kreativitet kan man använda webben till det mesta.

Foto: CC BY Anna

Publicerat:

i:

Ett svar till ”Webbtantens egna svar på #6frågoromwebben”

  1. […] du så kan du ju börja med att läsa Mina svar från 2014 innan du läser nedan svar från […]

Vädret

Ourique, PT
18°
Mestadels molnigt
06:1020:56 WEST
TisOnsTorFreLör
23°C / 14°C
22°C / 13°C
24°C / 11°C
30°C / 13°C
34°C / 16°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.