Vid havet igen

Återvänder INTE till tillbehörsbutiken i Assarum

Jag kan inte argumentera, men jag har starka värderingar. Igår möttes jag av en rasist i Assarum, till den butiken återkommer jag INTE. 

Problem med vit diskho

Vår diskho är vit plast. Den har blivit missfärgad och det tycker vi inte om så klart, och jag har försökt göra rent den på en massa olika sätt. Men utan lyckat resultat, så igår letade vi reda på en tillbehörsbutik för att hitta reningsmedel.

Jag kommer aldrig återvända till Assarum där denna husbil-/husvagnsförsäljare håller till. För det första så var utbudet av tillbehör väldigt dåligt. Butiken är smutsig och den person som servade oss (troligen ägaren) visade på tydliga rasistiska åsikter. Och försökte få medhåll av mig, men jag avfärdade personen direkt. Fy, ville bara rusa ur butiken, men var ju tvungen att betala först.

Reningsmedlet funkade dessvärre inte (vilket så klart inte var butikens fel), så har nu kontaktat Forsbergs för att se om de har några tips eller möjligen kan bedöma om det är något fabrikationsfel.

Vit diskho

Har i alla fall hamnat på en härlig ställplats, mitt i havet kan en säga. För vi har vatten runt om oss. Här trivs vi! Stannar några dagar till troligen.

/Anna

 

Publicerat:

i:

6 svar till ”Återvänder INTE till tillbehörsbutiken i Assarum”

 1. Profilbild för ReiseLinda

  Tack för varningen! Hoppas det löser sig med diskhon!

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Hoppas oxå det löser sig!

 2. Profilbild för Emma
  Emma

  Men usch. Hoppas de löser sig för så ska de inte vara !!!!
  Ha en bes midsommar.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Hoppas vi med! Detsamma!

 3. Profilbild för Ewaluvan

  Ibland vill man ju bara tydligt visa sitt missnöje och gå därifrån, men ibland har man ju inget val. 🙁 Har du testat bakpulver/bikarbonat? #husmorstips

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Helst av allt önskar jag att jag kunde argumentera.. ja, har testat bakpulver nu efter ditt tips men det blev ingen skillnad 🙁 Tack ändå!

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
19°
Soligt
06:1020:56 WEST
SönMånTisOnsTor
29°C / 13°C
29°C / 16°C
24°C / 13°C
23°C / 12°C
26°C / 12°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.