Jag kan inte argumentera, men jag har starka värderingar. Igår möttes jag av en rasist i Assarum, till den butiken återkommer jag INTE. 

Problem med vit diskho

Vår diskho är vit plast. Den har blivit missfärgad och det tycker vi inte om så klart, och jag har försökt göra rent den på en massa olika sätt. Men utan lyckat resultat, så igår letade vi reda på en tillbehörsbutik för att hitta reningsmedel.

Jag kommer aldrig återvända till Assarum där denna husbil-/husvagnsförsäljare håller till. För det första så var utbudet av tillbehör väldigt dåligt. Butiken är smutsig och den person som servade oss (troligen ägaren) visade på tydliga rasistiska åsikter. Och försökte få medhåll av mig, men jag avfärdade personen direkt. Fy, ville bara rusa ur butiken, men var ju tvungen att betala först.

Reningsmedlet funkade dessvärre inte (vilket så klart inte var butikens fel), så har nu kontaktat Forsbergs för att se om de har några tips eller möjligen kan bedöma om det är något fabrikationsfel.

Vit diskho

Har i alla fall hamnat på en härlig ställplats, mitt i havet kan en säga. För vi har vatten runt om oss. Här trivs vi! Stannar några dagar till troligen.

/Anna