Det blev en till blogg trots allt – en livsstilsblogg

Det blev en till blogg trots allt – en livsstilsblogg

Så otroligt mycket har jag funderat på hur jag ska dokumentera vår nya livsstil som snart börjar. En sak är jag i alla fall helt säker på och det är att det inte passar in här på Webbtanten. Trots allt.

Varför en till blogg?

Den här bloggen, anna-forsberg.se, är en informationsblogg där varje inlägg kräver research och sammanställningsarbete. De inlägg om husbilslivet jag skrivit här är av samma karaktär. Information.

Jag bubblar av innehåll, känslor, tankar och reflektioner. Innehåll som inte alls hör hemma i Webbtantens informationsformat. Jag har till slut insett att det finns inte något annat alternativ än att starta en livsstilsblogg eller inte alls blogga om det. Och det senaste känns inte bra, för jag vill verkligen dokumentera det här steget i vårt liv, mest för oss själva – men även för dig som vill hänga med.

anna-forsberg.se

Därför har jag nu publicerat bloggen anna-forsberg.se där jag skriver spontana inlägg om livsstilen att bo permanent i husbil. Det blir mer dagboksliknande inlägg där jag berättar om vad vi upplever, tycker, tänker och känner.

Välkommen att hänga med där ifall du är nyfiken på vårt liv i husbil!

Publicerat:

i:

7 svar till “Det blev en till blogg trots allt – en livsstilsblogg”

 1. Ett tips att besöka med husbilen.. ramsviks camping i bohuslän .. .. ska bli kul att följaer resa när niflyttar in i husbilen

  • Tack! Det skriver jag genast ner i vår lista över rekommendationer 🙂

   • Vsg har fler resmål o tipsa om vissa har man besökt vissa inte.. kommer tipda om det på sön kväll på bloggen

 2. Kul. Avundsjuk och samtidigt inte. Äventyr, utmaningar och nya erfarenheter. Stort lycka till. Jo, jag får allt kliva in på nya bloggen och titta ibland. Är ju dessutom lagom förälskad i Côte Azur…

  • Côte Azur får det bli, men troligen tidigast nästa vår. Vi får se 🙂 Varmaste tack och du är så välkommen att hänga med på andra bloggen också.

 3. Klokt av dig – och förståeligt. Att ”inte blogga” bara för att det där som pockar på och vill ut inte platsar här vore ju bra trist – så heja heja. Ska tipsa en vän om nya bloggen, de går i liknande tankar vet jag.

  • Tack 🙂 Är ju lite skönt att blogga på ett annat sätt oxå. Vad kul, be dem kommentera så vi kan hålla kontakt! Alltid kul med likasinnade. Har en FB-grupp oxå som de kanske är intresserade av att gå med i.

Translate »