wahlgrens på husbilssemester

Wahlgrens husbilssemester i Italien

När jag såg att det fanns ett avsnitt med familjen Wahlgren på husbilssemester i Italien var jag ju tvungen att se det! 

Vi började så klart med avsnitt 1, i säsong 1. Så vi har nu sett väldigt mycket vardagsliv hos Pernilla Wahlgren och hennes familj. Men jösses vad vi har skrattat!

Det är rätt ofta hysteriskt men samtidigt finns det en enorm kärlek i den familjen verkar det som. De verkar kunna gapa och skrika på varandra och sedan be om ursäkt. Verkar inte finnas något som lagrar sig och blir mögligt och ostoppbart. Det tycker jag är fint.

Serien är inte gjord för att ses många avsnitt efter varandra, typ som jag brukar titta på serier på Netflix, för det är en hel del upprepning och det känns som att avsnitten ligger i fel ordning ibland.

Så idag kom vi till avsnittet med husbilssemestern i Italien. Det avsnittet är det mest hysteriska hittills. De hyrde en ganska stor bil och Pernilla hade inte kört husbil innan och de skulle ge sig ut på smala vägar i Italien. Det gick ju bra, men visst, det blev en del gap och skrik på varandra.

Jag fascinerades av de fantastiska vyerna när de körde och sen även deras fina plats för fricamping. Men jag inser också att det är bra att vi ska lära känna vår bil i Sverige och sedan först åka ner i Europa (fast inte till Italien troligen) i höst.

/Anna

Publicerat:

i:

6 svar till ”Wahlgrens husbilssemester i Italien”

 1. Profilbild för Kors och Tvärs

  Kul att livet i husbilen får en alldeles egen blogg 🙂
  Ha en fin söndag
  Kram

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Tack! Ja, fanns inte mkt annat att göra när orden måste ut 🙂 Kram

 2. Profilbild för Cyberdennis

  Något man slogs av när Pernilla körde husbilen var hennes kassa körställning.
  Skall man åka långt är det väldigt viktigt att man sitter korrekt både för att kunna hantera sitt fordon och för att inte bli trött.
  Pernilla verkade enbart sitta på rumpan och hade knappt ryggslutet mot ryggstödet. Hängande i ratten blir man då skittrött i armar, axlar och rygg snabbt och måste byta förare ofta.
  Men detta inlägg blir mer en information till övriga följare eftersom jag vet att Roger är noga med korrekt körställning genom sitt Alfa-körande på bana 🙂

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Men hörru, JAG ska oxå köra bilen! / Anna

   1. Profilbild för Cyberdennis

    Det vet jag väl! 🙂 Men jag är ganska säker på att Roger är mån om din hälsa och hjälper dig ställa in stolen korrekt även för dig 😉

    1. Profilbild för Anna
     Anna

     Det är han absolut 🙂 Men jag kan ställa in stolen själv.

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
22°
Molnigt
06:5120:12 WEST
LörSönMånTisOns
23°C / 11°C
24°C / 12°C
26°C / 9°C
24°C / 8°C
25°C / 9°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.