Frankie boy

En sak jag inte gillar med FrankieBoy

Det finns egentligen bara en sak jag inte gillar med husbilen. Och det är designen på dekoren.

Brunt är inte direkt min favoritfärg och det är väldigt mycket brunt. Och beige. När vi beställde kunde en beställa silver eller guld, men vi snålade, det kostade väldigt mycket mer och det kändes onödigt. Men nu ångrar jag mig lite, för jag tycker verkligen inte om vår dekor.

I veckan satt jag i några timmar och försökte få till snygga lösningar med den turkosa färgen jag har här på bloggen. Det blev inte heller bra. Sedan tänkte jag att vi kan ta bort allt som finns och göra något helt eget.

Men det lär ju kosta skjortan… hur många timmar måste vi arbeta för att betala den fakturan? Är det värt det? En annan aspekt är att vi en vacker dag kommer sälja bilen, hur påverkar det?

En annan sak med det är ju att vår bil i så fall inte bara smälter in i mängden längre, utan sticker ut och blir igenkänd. Vill vi det?

Har funderat på att stripa bakluckan med våra Instagramkontonamn, för att identifiera oss för de som ser bilen och oss. Tänker det kan vara roligt att på det viset träffa de man integrerar med online. Det blev inte snyggt heller. Att göra snygg dekor på bilen är verkligen inte min starka sida har jag märkt… bättre jag håller mig till webbplatser!

Får låta detta bero lite till och troligen ta hjälp av proffs, men först måste vi bestämma oss för vilken kostnad vi är beredda att lägga på det.

Om vi över huvudtaget vi ska göra något åt det. Det är ju verkligen inte viktigt. Egentligen. Men det är ju vårt hus..   Ja du hör, det här blir att stöta och blöta ett tag till innan vi kan bestämma oss. Eller det är nog mest jag.

/Anna

Publicerat:

i:

12 svar till ”En sak jag inte gillar med FrankieBoy”

 1. Profilbild för Christel

  Vilken fin webbsida ni har och läser att ni ska bo i bilen. Kul! Vi bodde i vår båt i Sverige under 7 år och sedan under långsegling i 2,5 år. Vi trivdes så bra med det. Önskar er verkligen lycka till!

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Tack så mycket! Vi är inga båtmänniskor, men på land är en annan sak. Ska bli väldigt roligt och spännande, kanske vi också bor i husbilen i 7 år 🙂

 2. Profilbild för Helena Roth

  Hehe – ja du Anna, onekligen är det roligt hur vi kan förhålla oss olika till saker och ting. Inte tänkt en tanke på saken…. innan jag läste ditt inlägg och sen tittade på bilden på FrankieBoy med nya ögon.

  Tänker att du (ni) är kloka – ni lär ”sit with it” så länge det behövs och sedan agera, eller inte agera, utifrån vad som känns som det gagnar er bäst.

  (Och sen tänker jag: kanske det är bra med en sak ”du stör dig på”, för då kanske allt det andra som du verkligen tycker om med FrankieBoy liksom hamnar i än ljusare dager, i ren jämförelse?)

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Hihi visst är det spännande med alla våra olikheter! Ja såna beslut får ligga och gro tills vidare.

 3. Profilbild för Ingela
  Ingela

  Haha, ja jag håller med. Jag ångrar också att vi inte valde en silverfärgad. Sambon tipsarom att ni kan välja att foliera istället. Då kan man ju ta bort närman ledsnar?

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Skönt att höra att en inte är ensam 🙂 Ja, stripa är vad som är aktuellt i så fall. Vi funderar vidare, tack för hejarop och tips!

 4. Profilbild för Tess Mabon

  Eller go wild and crazy och stanna vid Graffiti Sthlm på er resa och låt dem pimpa Frankie?

  https://www.instagram.com/graffitisthlm/

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja du, det hade varit fräckt! Men samtidigt scary.. Nog svårt att sälja bilen (lär ju bli aktuellt nån gång..)

 5. Profilbild för ReiseLinda

  Jag funderar också på hur vi kan styla och göra husbilen mera personlig och hemtrevlig. Har funderat på att sy nya gardiner, men för tillfälle och inför vår långresa så har vi nöjd oss med att lägga dit ett par kuddar som passar….

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Vi har oxå lite kuddar, har inte så stort behov av att ändra interiören då vi beställt den vi ville ha. Med exteriören! ☺️ Ska bli roligt att följa er långresa!

 6. Profilbild för Helena Norberg

  Hej. Vi har kompisar som har stripat deras husbil med en gigantisk bild på deras hund över hela baksidan på husbilen. En glad svart hunds huvud möter bakomvarande bilar med texten ”här åker jag”. Alla blir glada. Så kanske en tråd att spåna vidare på. Och tveka inte att ändå göra er husbil lite mer personlig. Det är ert hem och känslan under tiden ni äger bilen är viktig för ert välbefinnande. Annars blir det som att köpa ett hus, men vara rädd för att sätta upp tavlor och göra hål i väggarna för att det slår negativt för en eventuell framtida försäljning. Den dagen den sorgen. Nä fixa och dona är vårt förslag. Men web-adress har vi själva valt att inte ha på vår båt, för balansen mellan privatliv och offentlighet måste finnas. Så känner vi. Men en glad hund hade vi däremot gillat. Fast nu har vi ingen hund.

  Varför inte namna er husbil med Frankie-boy. Likt man gör med båtar? Lite tankar bara…berätta hur det går. Kram

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Tack för tips och inspiration, vi ska stripa stenskottsskydd på torsdag och då ska vi prata lite med folieringsfirman. Kanske kan få lite tips av dem också. Vi lär blogga om vårt beslut. Vad det än blir.

Vädret

Ourique, PT
14°
Växlande molnighet
06:2420:53 WEST
OnsTorFreLörSön
34°C / 14°C
37°C / 18°C
37°C / 17°C
33°C / 17°C
32°C / 15°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.