ris och ros

Härlig feedback till oss

Vi tycker det är underbart roligt när vi får feedback från er läsare. Det är oftast positiva omdömen och det är vi ju tacksamma för. 

Att blogga så mycket som vi gör tar så klart en del tid och ibland när det är bloggtorka får kreativiteten full fart igen när det dimper ner ett mejl som talar om vilken skillnad våra blogginlägg gör i någons liv. Så därför vill vi så gärna dela med oss av några av de senaste fantastiska heja-ropen vi fått! Citaten kan vara avkortade/justerade för att inte utelämna personen som skrivit.

Jag hittade er blogg för drygt en månad sedan och har nu läst ikapp varje inlägg. Jag måste tacka för allt jobb ni lägger ner på bloggen. Den har givit mig mycket matnyttig information och inte minst inspiration. Detta har givit mig inspiration att gå ett steg längre i mina egna drömmar.

Kan ju inte bli annat än lycklig när vi får veta att vi hjälper andra att ta steg mot sina drömmar!

När man som vi är rookiesar så började jag söka efter information o inspiration på nätet och fann er blogg som jag följt sedan dess. Vi har fått mycket tips, hjälp och inspiration tack vare ert informativa och smarta upplägg på bloggen. Vi kommer aldrig flytta från vårt hus men vi gillar att röra på oss mellan varven och där kommer husbilen in. När jag läser er blogg om era färdvägar och platser ni besöker inser jag ganska snart hur olika vi är och tänker hur BRA det är. Jag tänker tex, det där gillar inte Anna o Roger men det skulle vi förmodligen göra o vise versa. Jag förstår inte hur ni orkar skriva så ofta men jag uppskattar det verkligen. Tack för all information med smarta listor och sökfunktioner som underlättar när vi letar efter något speciellt.

Exakt så här önskar vi att ni läser vår blogg, som inspiration, men väljer ut det som passar er och förkastar det som inte alls stämmer med er. Vi är alla olika och det är tjusningen, vårt sätt att leva passar ju oss, men inte alla andra. Exakt som det ska vara. Detta citat gjorde vår dag!

Tack för den bästa bloggen. Den lyser upp tillvaron. Jag högaktar ert delande till oss andra.

Underbart att få lysa upp tillvaron lite!

Att utveckla och göra saker bättre är så klart något vi strävar efter, så har du konstruktiv kritik är den varmt välkommen också. Men vi kan inte lova att vi genomför de ändringar du föreslår – men lyssnar det gör vi!

Bilden är från mandelträdet framför FrankieBoy i Tavira.

/Anna & Roger

Publicerat:

i:

8 svar till ”Härlig feedback till oss”

 1. Profilbild för Key Wahlund
  Key Wahlund

  Hej
  Hur mycket kostar platsen på campingen per dygn där ni är just nu
  Är det ett snitt pris på dom flesta campingar ni besöker
  Mvh
  Key

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Vi är inte på en camping just nu. Men om du menar Costa do Vizir där vi senast stod så betalade vi €16,-/dygn för vi stod i 3 veckor. Många campingar erbjuder long stay rabatter. Nåt snittpris har vi inte tagit fram. Men om du söker fram våra inlägg om månadsutgifter från första året kan du se vad vi betalat i boplatser varje månad.

 2. Profilbild för Marita
  Marita

  Jag håller verkligen med om att ni är en inspirationskälla! När vi köpte husbil och började tänka på Europa för 18 månader sen började jag pricka in ställen som verkade intressanta. Sen har jag följt er resa . Kul att vi kunde ses i höstas, vilket också ledde till att jag följer Miles och Karen☀️????????. Längtar till våren och husbilen, men njuter nu på Solkusten i lägenhet. Kram

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Tack Marita, roligt att höra! Jättekul att träffa er, det gör vi gärna igen 🙂

 3. Profilbild för Marita
  Marita

  Hopps det passer fler ggr????☀️

 4. Profilbild för Key Wahlund
  Key Wahlund

  Tack för svaret lite billigare än Sverige

 5. Profilbild för Två Månadslöner

  Hur länge har ni levt i husbilen?

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Snart två år

Vädret

Ourique, PT
21°
Mestadels molnigt
06:1020:56 WEST
TisOnsTorFreLör
23°C / 14°C
22°C / 14°C
24°C / 11°C
30°C / 13°C
34°C / 16°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.