Ingen nyhetsmåndag, jag tänker om

Har varje måndag ett tag försökt hitta nyheter att spara och dela med mig av, men har insett att det inte är ett vettigt upplägg.

Jag tyckte det var roligt att dela med mig av annorlunda och framför allt positiva nyheter från vårt nya hemland som jag ramlade över. Men jag har faktiskt fått leta rätt intensivt för att få ihop endast några få. Därför har det blivit en tråkig men framför allt tvingande syssla. Och sånt vill jag inte hålla på med.

Inga nyheter alls då?

Jag startade den där kategorin och försöket att ha några nyheter varje vecka dels för att jag aktivt skulle scrolla igenom nyheterna varje vecka, men också för att det är kul att gå tillbaka till och se vad som hänt i Portugal.

Därför kommer jag fortsätta att dela med mig av nyheter, när jag får lust och när det finns något jag vill berätta om. Det kommer nog inte i samma format som tidigare, utan som jag känner nu så blir det nog en nyhet som jag berättar om och sedan även kommenterar och reflekterar över. Det ger mig större behållning i efterhand när jag går tillbaka och förhoppningsvis blir det mer intressant för dig också.

Så kategorin kommer jag alltså fortsätta använda, men inte varje vecka. Måndagarna är numera en dag som vilkens om helst. Inte en dag jag reserverar till någon typ av inlägg utan det blir vad det blir, eller så blir det inget alls.

Vill du hålla koll på nyhetsflödet i Portugal kan du se alla länkarna jag använder på min länksida. Har du tips på någon länk som bör läggas dit så meddela mig gärna.

Bilden, storkarna förgyller vår tillvaro igen sedan någon månad tillbaka.

Publicerat:

i:

2 svar till ”Ingen nyhetsmåndag, jag tänker om”

  1. Profilbild för Anette

    Du gör helt rätt. Visst är det intressant att få nyheter från ert land men då ska det förstås finnas något att berätta om och du ska känna att du vill, när du vill. Det är din blogg och du bestämmer ????

    1. Profilbild för Anna Forsberg

      Eller hur, tack för pepp!

Vädret

Ourique, PT
19°
Mestadels molnigt
06:1820:40 WEST
OnsTorFreLörSön
24°C / 8°C
27°C / 10°C
29°C / 10°C
29°C / 13°C
30°C / 12°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.