Julietta är hemma igen!

Julietta är hemma igen!

Det har varit en lång väntan, en dryg månad, men nu är vår egna bil hemma igen. Och som du kan se på bilden blev hon varmt välkomnad av andra som bor här.

Tänk att en enda liten reservdel kan orsaka sån irritation. Kommunikationen med Hertz har varit bättre efter att vi sa i från på skarpen. De har kontaktat verkstan varje dag för att jaga på så det inte faller mellan stolarna igen.

I onsdags fick Roger mejl om att delen (en partikelfiltersensor) skulle komma som i fredags och att vi kunde hämta bilen i början av veckan. Vi vågade så klart inte hoppas att det skulle bli så, med tanke på alla förseningar av leveransen.

Hon förgyller verkligen den delen av trädgården där vi lägger skräp, intill den omålade muren.

Men i går morse fick Roger besked att bilen är klar att hämta efter lunch! Tänka sig, till och med före helgen, så skönt. Äntligen!

En fördel med den här väntan (bra ju om vi kan se positivt på jobbiga saker) är att vi har fått testa två andra bilar. Den första en VW Tiroc tyckte vi inte om särskilt mycket och den fick dessutom punktering så Roger fick köra till Beja och byta ut den mot en Renault Megan. Jag har tidigare haft en Clio som jag tyckte mycket om och Meganen var trevlig, med tydlig och snygg instrumentering och pigg motor. Men sätena var inte så bekväma, trots (kanske på grund av) att det var sportsäten.

Nu kör vi Alfa Romeo igen och hoppas innerligt att vi inte behöver lämna henne ifrån oss förrän det är dags för service nån gång i framtiden.

Publicerat:

i:

10 svar till “Julietta är hemma igen!”

  1. Så skönt att Julietta är hemma igen. Förstår att hon var efterlängtad,
    Hoppas hon nu kommer att vara pigg och glad.

  2. Härligt att er bil är hemma igen! Vi har provat en tjusig volvo på vår väg upp till Tällberg, mycket behaglig och bekväm! Vår Kia börjar bli till åren, så vi funderar och funderar!
    Ha det fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Translate »