Laxenchiladas med purjolök

Perfekt snabbmat, fast bra mycket godare och bättre val än McDonalds!

4 portioner

Ingredienser:

  • 400 g varmrökt lax
  • 2 purjolökar
  • 8 soltorkade tomater (gärna i olja)
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 krm tabasco
  • 8 st. tortillabröd
  • 1 dl riven parmesan

Gör så här:

Sätt ugnen på 250 grader. Ta bort skinn och ben från laxen och dela den i mindre bitar. Ansa och strimla purjolöken och koka den i lättsaltat vatten i ca 5 minuter. Strimla tomaterna. Låt purjolöken rinna av och vänd ner lax, tomater och creme fraîche. Krydda med tabasco.

Fördela röran på tortillabröden och rulla ihop. Lägg rullarna med skarven nedåt i en ugnssäker form och strö över osten.

Gratinera mitt i ugnen i 10 minuter.

Serveras tillsammans med en härlig sallad

Publicerat:

i:

Translate »