Vi äter otroligt sällan på restaurang. För vi är kräsna och tycker oftast inte att det är värt pengarna.

Men en natt på Varbergs Stadshotell då FrankieBoy var på verkstad och fick både service och hydrauliska stödben krävde att vi åt middag ute. Kunde ju köpt en sallad, pizza eller sushi, det brukar funka bra.

Fast vi bestämde oss för att denna gången äta en 3-rätters med goda drycker i hotellets restaurang och det var verkligen ett lyckokast!

Annas rätter

Mina olika rätter är tillagade utan gluten och jag gick all-in på fisk, då det är gott om det är vällagat. Jag tog en chansning och njöt faktiskt av nästan varje tugga.

förrätt

Bakad laxrygg, med romemulsion, rädisor och sparris.

varmrätt i varberg

Torskrygg med hollandaisesås, dillkokt potatis och primörer

chokladdessert

Bakad Choklad med lättvispad grädde och bittra chokladsmulor

Förrätten var god men jag skulle gärna prova något annat nästa gång. Kanske rågbrödet jag valde bort skulle gjort stor skillnad. Torskryggen var den godaste jag någonsin har ätit, äskar verkligen det, så har ätit många i olika variationer. Desserten var också en riktig smarrig höjdare. Chokladsmulorna gjorde susen.

Rogers rätter

Som köttälskare gick Roger all-in på kötträtterna!

förrätt varberg

Carpaccio med pesto, sparris, pinjenötter, parmesan och ruccola

varmrätt varberg

Lammrostbiff med sparris och rostad rattepotatis i dijoncremé med getost

Hallon & vit chokladpudding med rostad vitchoklad & hallonsorbet

Roger tyckte förrätten var väldigt god med fina smakblandningar och skulle gärna äta den igen. Lammet var enastående också det med fantastiska smaker. Efterrätten var god, men nästa gång beställer han en annan.

Jodå, vi återvänder väldigt gärna till Varbergs Stadshotell för att äta. Men kanske inte för att sova.. mer om det en annan dag.

/Anna & Roger