England gillar vi skarpt och längtan dit är i princip konstant, trots många besök genom åren.

Nu vet vi inte när vi kommer till England igen, så för att minska längtan har jag kikat in på blogginlägg från våra tidigare resor. Länkarna i inlägget går till anna-forsberg.se, där alla inlägg från våra andra bloggar är samlade, där finns fler bilder.

Vår roadtrip i december 2013 är ett minne som etsat sig fast ordentligt. Troligen dels för att det var just en roadtrip, ett unikt sätt för oss att resa då (innan vi flyttade in i FrankieBoy). Men största anledningen är nog just landskapet, den engelska landsbygden är helt ljuvlig och det finns så mycket kvar att uppleva där.

Watergate Bay

Vi hade hyrt en lägenhet med självhushåll i Watergate Bay. Vår utgångspunkt för dagsturerna runt i Cornwall. Åt mat på Jamie Olivers ”Fifteen” och spanade in Newquay. Besökte Eden Project och Vingården Camel Valley. En dag med havsutsikter från LandsEnd, Minach Theatre & St Ives.

Lands End, Cornwall

Lands End, Cornwall

Minach Theatr

Minach Theatre, från scenen upp över sittplatserna.

Southampton

Lämnade Cornwall och passerade ljuvliga byar på vägen! I Southampton hade vi bokat hotell och köpte oss så klart Afternoon tea. Dagstur till Stonehenge och Haynes motormuseum samt lyssnade på Christmas carols i en kyrka i Southampton på kvällen. Julsångerna och Titanic museet var de största behållningarna av Southampton!

Det är roligt att läsa 7 år gamla inlägg, fullspäckat schema på resan och restaurangmat hela tiden i princip.  Kul att kunna gå tillbaka och se hur vi gjorde och tyckte då. Idag ser det annorlunda ut, precis som vi tycker det ska vara!

England vill vi verkligen besöka igen, och väldigt gärna med FrankieBoy även om det kan bli lite trångt.

/Anna & Roger