Saker som inte är samma

conscious choklad

Nej det är kanske inte sååå likt. Men faktum är att så fort jag ser den högra bilden i mitt twitterflöde så tänker jag på det som finns till vänster.

Det till höger är Coompanion Göteborgs avatar på Twitter. Alltså ett företag som arbetar med företagsutveckling i Göteborg. Det till vänster är en otroligt god engelsk rawfood choklad.

Chokladen är mjuk, lite grynig och så god att jag nästan svimmar. Jag kan inte ha sådan choklad hemma. Inte nån annan choklad heller om jag ska vara ärlig. Men det här är nog en av de godaste choklad jag ätit, och jag har ätit många! Dessutom är den laktosfri vilket gör att jag inte är begränsad till ett fåtal rutor.

Den med apelsinsmak är absolut godast, tycker jag!

Sök efter Conscious så hittar du många webbutiker som säljer denna gudagåva!

För att inte ständigt bli påmind av den här ljuvliga chokladen borde jag avfölja Coompanion Göteborg eller åtminstone muta dem i flödet. Kanske istället ska övertala dem att byta avatar – jag menar det är ju lättare för dem att göra det än vad det är för mig att motstå chokladen!

Publicerat:

i:

4 svar till ”Saker som inte är samma”

 1. Profilbild för Träningsglädje

  oh, den har jag inte testat. kanske lika bra? på en ica-affär en bit från mig i sthlm finns black & beans (tror jag det heter) – också riktigt bra choklad utan tillsatser och skit. och det är också lika bra att den ica-affären ligger en bit bort för jag skulle nog äta alldeles för mycket choklad om det var min kvartersbutik. om det nu går att äta för mycket choklad?

  1. Profilbild för vimleanna
   vimleanna

   Åh den vhokladen har jag inte testat! Hur är det ens möjligt? 🙂

 2. Profilbild för Mian
  Mian

  De där chokladet låter ju nästan som ett måste:)
  Vet du vad det är för typ av socker i det?!

  Kanske skulle kunna vara ett alternativ till min mamma.

  1. Profilbild för vimleanna
   vimleanna

   Endast med blå agavenektar

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
10°
Växlande molnighet
06:2020:38 WEST
SönMånTisOnsTor
22°C / 10°C
22°C / 10°C
22°C / 9°C
24°C / 9°C
26°C / 9°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.