nääs fabriker

Nääs fabriker med seniordeal!

Japp, du läste rätt, seniordeal på Nääs fabriker. Jag har passerat 55 och kan därmed nyttja pensionärsrabatter!

Sista natten i Sverige bodde vi på Nääs fabriker och det blev en upplevelse redan från bokningstillfället eftersom jag skrattade gott åt att för första gången i mitt liv boka en seniordeal.

Bokningen

Jag skulle precis klicka på ”boka” när jag såg ”paket”-knappen i menyn. Så jag gick in där och såg att om en är +55 och vill bo på Nääs fabriker på en veckodag så fick en specialpris! Det blev 80,- billigare för rummet och vi fick fritt inträde till badhuset (annars 150,- pp).

När allt var bokat fick jag ett mejl med länkar för att boka lunch, middag och badhus, vilket jag gjorde!

Sova

Det var väldigt sköna sängar! Vi sov båda två som stockar och var inte stela alls när vi klev ur sängarna på morgonen (vilket vi kan bli om sängen inte är bra).

Två kuddar per person samt laddare till mobilerna i huvudändan av den härliga himmelsängen var kanonbra.

rum 211 på nääs fabriker
Vårt rum med himmelsäng
härliga fönster på nääs fabriker
Utsikt från sängen
Badrum med fönstervägg på nääs fabriker
Fönstervägg till badrummet
Badrummet, rent, ljust och fräscht
utsikt nääs fabriker
Utsikt från vårt rum

Rummet (211)

När vi kom var inte rummet städat för vi var där för tidigt. Jag försökte hitta lösningar med annat rum men i slutändan var den bästa lösningen att ta en kopp kaffe och vänta i den sköna miljön (översta bilden). Och det är vi innerligt tacksamma för, rummet hade nämligen sjöutsikt och vi tyckte allt var bra med rummet.

Alltid fascinerande att det är glasrutor mellan badrum och sovdel, men i det här fallet fanns det i alla fall en rullgardin. Men sjöutsikt när en duschar är ju inte fel det heller. Ljuset blir ju också avsevärt bättre med glasvägg så klart.

Frukost & restaurang

Grymt god mat i restaurangen. Lunchen var en buffé där alla kunde bli mätta, oavsett matpreferenser. Veganskt, glutenfritt och kött. Till och med desserttårtorna var glutenfria. Alla mejeriprodukter är laktosfria i restaurangen berättade de.

Till middagen beställde jag en underbart god torskrygg, men efterrätten var faktiskt lite smaklös. Men var mätt och nöjd ändå.

Frukosten fyllde alla behov en kan tänkas ha. Bacon, god äggröra, massa ostar, grönsaker, smoothie och mycket annat.

Det glutenfria brödet var dessvärre ganska torrt, både till middagen och frukosten. Tycker hotell ska sätta upp en skylt på glutenfria avdelningen där de erbjuder mjukt bröd vid efterfrågan. Då blir det inget svinn och vi som inte äter gluten får mjukt och gott bröd.

restaurangen på nääs fabriker
En del av restaurangen
Grymt god torsk till middagen
mat på nääs fabriker
Efterrätt som inte var nåt speciellt, men fint upplägg.
Fantastisk frukost med allt en kan önska sig.

Service

Kanonbra service både i receptionen och restaurangen. När vi checkat in fick vi ett SMS där de hälsade oss välkomna. Jag svarade på det med en fråga, men fick aldrig svar. Kändes märkligt att starta en dialog som de sen inte bevakade.

Läget för Nääs fabriker

Det finns promenadstråk, gamla fabriker, slott, sjö och härlig natur i omgivningarna, hotellet ligger utmed E20 (stör inte alls). I Nääs gamla fabriker finns många företag. För avkoppling som en resort är det helt fantastiskt. Floda är den närmsta orten, där finns matbutiker och annat en kan behöva om en stannar längre än en natt.

nääs fabriker
Gratis kaffe, med iKaffe!
Gillar detaljerna i inredningen
Mer detaljer..
nääs fabriker
I trapphuset
Jag är glad i poolens varma vatten
Fint läge för poolerna! Och det var kallt i sjön, jo jag doppade mig så klart.

Nääs fabriker – vi återkommer!

Det finns uppvärmda pooler (som en behöver boka och betala för) och det var riktigt skönt att sitta där och njuta av värmen i solen (men kalla vinden). Jag tog även ett dopp i sjön.

Älskar alla detaljer i inredningen och att ha så grymt god mat till alla målen, ja det är fantastiskt bra.

Vi sa att nästa gång vi åker till Sverige så bor vi nog där flera nätter, så bra tycker vi det var! Och med seniorrabatten blir det ju lite billigare också 🙂

Publicerat:

i:

4 svar till ”Nääs fabriker med seniordeal!”

 1. Profilbild för bmlarsreseblogg

  Så härligt det låter! Jag har bara varit och ätit lunch där med några väninnor. Då var vi också så nöjda med maten och en fin promenad blev det i de härliga omgivningarna.
  Vi har märkt att det inte är helt fel att bli senior eller uppnå pensionsåldern. Det gäller bara att komma ihåg att man är där, rabatter finns många!

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Ja omgivningarna är fantastiska, nu var det för kallt för oss, så vi höll oss inne denna gången 🙂 Jag får helt enkelt lära mig att hålla utkik efter seniorerbjudanden!

 2. Profilbild för Ditte

  Så fint här! Förstår att ni var supernöjda. Och inte minst ett seniorpris. Har bott här ett par gånger och gör det gärna igen.
  Hög igenkänningsfaktor.

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Vad kul att du också uppskattar Nääs!

Vädret

Ourique, PT
10°
Klart
06:5920:06 WEST
SönMånTisOnsTor
29°C / 11°C
28°C / 10°C
29°C / 11°C
28°C / 11°C
26°C / 11°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.