utflykt-till-kusten-asa

Ser ni personen i stenen?

Spenderade några timmar utmed kusten i lördags när vi gjorde en liten utflykt. Och när jag kommer hem ser jag personen i stenen! Ser du också det på bilden på ovanför?

Hur följer man upp ett inlägg med 2500 visningar på två dagar? Känner stor ödmjukhet för det stora intresset. Varmaste tack! Tänkte jag liksom fortsätter vara. Bara. Och då blev det visst ett inlägg om en sten.

Tränar på att använda kamerans olika funktioner och att hitta rätt motiv är både roligt och utvecklande. På den här lilla stranden vi hittade i Åsa var det väldigt lite människor så jag kunde fota rätt intensivt utan att riskera att få med personer på bild.

Visst är det härligt med det digitala fotandet, det finns inga begränsningar utan det är bara att skjuta av den ena bilden efter den andra och sedan slänga de som inte blev bra. Älskar verkligen digital fotografering!

utflykt-till-kusten-asa
Fågeln kom med på bild!
utflykt-till-kusten-asa
Man blir brunare om man sitter i vattnet har de hört.
utflykt-till-kusten-asa
Ingen utflykt utan glass. Detta är favoritglassen dessutom!

utflykt-till-kusten-asa

Publicerat:

i:

8 svar till ”Ser ni personen i stenen?”

 1. Profilbild för Junitjej

  Vilken trevlig blogg du har! Fortsätt så!

  1. Profilbild för webbtanten
   webbtanten

   Men tack! Vad snällt att du säger det!

 2. Profilbild för Dorotea Pettersson, tidscoach

  Trött eller dålig fantasi men idag ser jag ingen gubbe i stenen.

  1. Profilbild för webbtanten
   webbtanten

   Vi ser alla olika så klart! I det ljusa området längst ner på stenen så ser jag en bakdel, och i det mörkare partiet ovanför ser jag rygg, armar och kanske ett huvudet.. 🙂

 3. Profilbild för Agneta Lind
  Agneta Lind

  Nej, jag ser ingen människa i stenen men gillar också att hitta sammanhang i oregelbundna mönster. Skönt att låta fantasin få utspel. Fina bilder.

  1. Profilbild för webbtanten
   webbtanten

   Kul och intressant att något som är så tydligt för mig kan vara så otydligt för andra. Precis som allt annat här i livet. I det ljusa området längst ner på stenen så ser jag en bakdel, och i det mörkare partiet ovanför ser jag rygg, armar och kanske ett huvud 🙂

 4. Profilbild för AngelicasVärld

  Jag ser ett ansikte i stenen…på vänster sida! Tycker du tar fantastiska bilder!!

  1. Profilbild för webbtanten
   webbtanten

   Härligt! Alla verkar se olika och ingen ser det jag ser. Se tidigare kommentarsvar där jag beskrivit vad jag ser.

Vädret

Ourique, PT
25°
Växlande molnighet
06:1020:56 WEST
TisOnsTorFreLör
23°C / 14°C
22°C / 14°C
24°C / 11°C
30°C / 14°C
34°C / 16°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.