annas-passion-

Slagit ihop 5 bloggar till 1

I fredags hade vi en härlig kväll med Sofia och Mattias, där vi pös ur våra ventiler mest hela kvällen. Mina bloggar kom upp på tal och efter en stund hade vi enats om att det lätt skulle kunna bli EN blogg. En livsstilsblogg. Har ni följt mina bloggar så vet ni att inläggen kommit sporadiskt. Med EN blogg kommer inläggen komma oftare, helt klart.

Vill återuppta min gamla hobby – att blogga

Dessa bloggar med totalt drygt 900 inlägg är nu ihopslagna till en blogg

 • minigrisen.wordpress.com (aktiv under 2007-2009)
 • annasodling.wordpress.com (aktiv under 2008-2009)
 • anna-forsberg.se (aktiv under 2010-2016)
 • annasrecept.se (aktiv under 2012-2015)
 • anna-forsberg.se (minns inte när jag startade denna…)

Jag har inte bloggat så mycket sedan vi flyttade till Alingsås för två år sedan, så nu när jag har en blogg där jag kan skriva ett mer varierat innehåll är min plan att jag nu kan återkomma till min hobby som bloggare igen!

Stötta mig gärna med glada tillrop 🙂

Detaljer kvar, men blogga kan jag göra ändå

Det finns fortfarande detaljer att fixa med bloggen, så som etiketter på recept och lite kontrastförbättringar. Samt snygga till alla receptinlägg som har en ful shortcode från förra sajtens tema som måste bort. Dessutom ska alla andra undersidor från webbtanten och annasrecept styras om. Men en sak i taget!

Facebooksida ändrad

Jag har haft en FB-sida för AnnasRecept, jag har nu ändrat den till att vara Webbtanten. Gilla gärna där om du vill!

Publicerat:

i:

6 svar till ”Slagit ihop 5 bloggar till 1”

 1. Profilbild för Kristina Svensson

  Spännande! Jag hade gärna varit med i bollandet för jag umgås med samma funderingar på flytt, sammanslagningar, delningar eller nya webbsajtsnamn.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Jag bollar gärna vet du! Sorry för sent svar, inser att jag inte har på aviseringar av kommentarer! Ändrar genast. Det viktigaste är ju att man hittar sättet att få bloggandet lustfyllt igen.

 2. […] jag kom igång igen med bloggen ville jag bara fort få igång den. Jag slog ihop mina tidigare bloggar och började skriva. La mer krut på teknik och layout (är ju webbproducent) än vad jag gjorde […]

 3. […] har verkligen inte känt mig hemma i bloggnamnet ”Annas” som jag använde när jag gjorde en nystart av bloggandet. Det har nog mest handlat om att jag redan har en identitet online, men faktiskt också utanför […]

 4. Profilbild för Helena Roth

  Gillar tanken på ”allt under samma tak”. NIlofer Merchant pratar om det i någon pod jag lyssnat med henne, hur ”man får hela henne” när man läser hennes blogg. Så är det med mig med. Och trots det har jag ju faktiskt separerat mina bloggar, för att jag blandar språk. Svenska och engelska. Och det började störa mig mer och mer på något vis. 🙂

  1. Profilbild för webbtanten
   webbtanten

   Ja det blir hela mig, men ändå inte. Allt som händer och allt jag gör behöver inte finnas i bloggen. Kan vara skönt att ha områden i sitt liv som inte har med bloggen att göra. Frizoner är alltid bra tänker jag.

Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.