I fredags hade vi en härlig kväll med Sofia och Mattias, där vi pös ur våra ventiler mest hela kvällen. Mina bloggar kom upp på tal och efter en stund hade vi enats om att det lätt skulle kunna bli EN blogg. En livsstilsblogg. Har ni följt mina bloggar så vet ni att inläggen kommit sporadiskt. Med EN blogg kommer inläggen komma oftare, helt klart.

Vill återuppta min gamla hobby – att blogga

Dessa bloggar med totalt drygt 900 inlägg är nu ihopslagna till en blogg

  • minigrisen.wordpress.com (aktiv under 2007-2009)
  • annasodling.wordpress.com (aktiv under 2008-2009)
  • anna-forsberg.se (aktiv under 2010-2016)
  • annasrecept.se (aktiv under 2012-2015)
  • anna-forsberg.se (minns inte när jag startade denna…)

Jag har inte bloggat så mycket sedan vi flyttade till Alingsås för två år sedan, så nu när jag har en blogg där jag kan skriva ett mer varierat innehåll är min plan att jag nu kan återkomma till min hobby som bloggare igen!

Stötta mig gärna med glada tillrop 🙂

Detaljer kvar, men blogga kan jag göra ändå

Det finns fortfarande detaljer att fixa med bloggen, så som etiketter på recept och lite kontrastförbättringar. Samt snygga till alla receptinlägg som har en ful shortcode från förra sajtens tema som måste bort. Dessutom ska alla andra undersidor från webbtanten och annasrecept styras om. Men en sak i taget!

Facebooksida ändrad

Jag har haft en FB-sida för AnnasRecept, jag har nu ändrat den till att vara Webbtanten. Gilla gärna där om du vill!