Vi har inte mer att bjuda på just nu. Inspiration och lust saknas så vi har bestämt oss för att låta den här bloggen vila tills vidare.

Hur länge det blir beror nog på hur vår framtid blir. Antingen så är detta sista inlägget eller så kommer det mera. Vi får se. Vi har inte tagit något slutgiltigt beslut, men just nu är det slut.

Vi bor fortfarande på heltid, numera i plåtisen Vega. Men vi letar fastighet här i Portugal och det är vårt fokus, så det är den bloggen vi skriver på framöver.

Det finns inte mer att ge nu

Att berätta om hur vårt dagliga liv i husbilen/plåtisen ser ut känner vi att vi gjort, både fram och tillbaka. Vi har även berättat om skillnaderna vi upplever mellan en plåtis och en husbil. Vi har svarat på alla era kommentarer (närmare 5000 kommentarer har ni skrivit!) och alla frågor vi fått via FB, Instagram, mejl och här i bloggen. Att blogga om resmål och skriva reseberättelser, vilket skulle bli en naturlig nästa fas för bloggen, är inte vår stil. Bo i husbil har aldrig varit en reseblogg, det är en livsstilsblogg. Livsstilen fortsätter tills vidare men bloggen får somna.

Eftersom vi inte har något som helst åtagande med bloggen, inga samarbeten och ingen kan kräva något av oss så kan vi ta det här beslutet. Vi vet att det kommer göra vissa av er besvikna, vi har väldigt många läsare (ökar ständigt) och många av er återkommer dagligen och läser det vi skriver.

Sen finns det personer som Sören i Katrineholm som skickar såna här SMS. Så han är nog glad idag! Och säg inte att vi inte ska ta åt oss, för det är klart sånt här svider!

Men vi står oss själva närmast och det finns inte mer just nu, beslutet är taget sedan en tid tillbaka.

Finns massor att läsa!

Vi har skrivit 822 st inlägg sedan februari 2018. Har du inte läst allt kan du ju börja med första inlägget och sedan enkelt bläddra dig framåt och se vad du eventuellt har missat. Här är första inlägget!

Inläggen är sorterade i kategorier och i taggar. Du kan se alla kategorier i menyn under ”Bloggar om” och alla taggar i sidofältet. Välj områden du är intresserad av och läs inläggen under de olika sorteringsrubrikerna.

Andra husbilsbloggar har vi samlat på en egen sida. Där kan ni hämta massor av inspiration för besöksmål och boplatser av alla de slag.

Använd menyn och sökfältet för att hitta det du söker, troligen har vi redan skrivit om det du undrar över.

Häng med på andra sätt!

Om du känner att du vill hänga med och se vad som händer i våra liv har du ändå lite alternativ!

Tack för allt!

Vill också passa på att tacka för alla hejarop och alla härliga samtal vi haft tack vare att du, ja just du, tagit kontakt. TACK!

/Anna & Roger