Vi är med i en del Facebook-grupper för husbilister och där dök det upp en bild där svenska flaggan användes som solskydd och det tyckte vi var kul!

Så när vi var på Ullared köpte vi en billig svensk flagga. Det krävs lite fix för att få till det bra, men vi har nu invigt den i alla fall. Har bara satt upp den med klädnypor i markisen, funkade hur bra som helst tills vidare! Visst är det fräckt?

Ryfors Golfklubb i Mullsjö

Vi hade ställt in oss på att stå på Mullsjö Camping i två nätter, men det var sunkigt och inte någon mottagning där, så vi lämnade snabbt, för Roger skulle se Formel 1 och då krävs internet.

Ryfors golfklubb

Vi rullade vidare till Ryfors Golfklubb och tyckte det var jättebra så vi har stannat här i två nätter och våra vänner Chatrine och Johan har kommit hit och hängt med oss i två dygn, urmysigt! Bilarna står på en terass med utsikt över golfbanan.

En cykelutflykt till Ryfors Konfektyr inne i Mullsjö blev det bland annat, vilket vi varmt kan rekommendera – deras glass är outstanding!

Cykeltur

Semester med njutning

Vi solar gärna en liten stund varje dag, låter solen värma skinn och själ. Njuter av att äta gott och sova middag. Läsa böcker och bara hänga. En riktig slapp tillvaro faktiskt. Men det är vad vi behöver just nu.

Semester

En vecka av semestern kvar – vi fortsätter njuta och planera för höstens arbete och resa ner i Europa.

/Anna