Svenska flaggan som solskydd

Svenska flaggan som solskydd

Lästid: 2 minuter

Vi är med i en del Facebook-grupper för husbilister och där dök det upp en bild där svenska flaggan användes som solskydd och det tyckte vi var kul!

Så när vi var på Ullared köpte vi en billig svensk flagga. Det krävs lite fix för att få till det bra, men vi har nu invigt den i alla fall. Har bara satt upp den med klädnypor i markisen, funkade hur bra som helst tills vidare! Visst är det fräckt?

Ryfors Golfklubb i Mullsjö

Vi hade ställt in oss på att stå på Mullsjö Camping i två nätter, men det var sunkigt och inte någon mottagning där, så vi lämnade snabbt, för Roger skulle se Formel 1 och då krävs internet.

Ryfors golfklubb

Vi rullade vidare till Ryfors Golfklubb och tyckte det var jättebra så vi har stannat här i två nätter och våra vänner Chatrine och Johan har kommit hit och hängt med oss i två dygn, urmysigt! Bilarna står på en terass med utsikt över golfbanan.

En cykelutflykt till Ryfors Konfektyr inne i Mullsjö blev det bland annat, vilket vi varmt kan rekommendera – deras glass är outstanding!

Cykeltur

Semester med njutning

Vi solar gärna en liten stund varje dag, låter solen värma skinn och själ. Njuter av att äta gott och sova middag. Läsa böcker och bara hänga. En riktig slapp tillvaro faktiskt. Men det är vad vi behöver just nu.

Semester

En vecka av semestern kvar – vi fortsätter njuta och planera för höstens arbete och resa ner i Europa.

/Anna

Publicerat:

i:

14 svar till “Svenska flaggan som solskydd”

 1. Så härligt det låter! Så skönt med friheten att kunna ändra planer och köra lite vart man vill 🙂

 2. Golfklubbar är i regel alltid bra. Framförallt när det kommer till deras restauranger. Sunkiga vägkrogar skyr jag som pesten. Men svänger gärna av vägen om jag ser att det skyltas om en golfklubb. Så det är kanske samma sak när det kommer till att ställa upp en husbil.

  • Håller med om vägkrokar – skulle aldrig äta på en vägkrok eller stå på en rastplats över natten. Det är i alla fall inte val vi gör, fast vi ser att många andra tycker det funkar bra.

  • Just denna hade ingen restaurang.. men håller med om att maten oxå brukar vara bra!

 3. Vilken härlig ide :D. Det där med flaggan alltså :). Det var verkligen riktigt bra och roligt :).

  • Det blir extra roligt när det dessutom är VM & OS när en är ute och far, särskilt om det går bra för Sverige 🙂

 4. Så härligt att bara hänga och koppla av. Golfklubbar har ofta väldigt bra ställen att stå på. Ja det fortsatt fint och jag hoppas flaggan ”är hissad” nu inför fotbollens avgörande stund

  • Hihi, nej flaggan är inte hissad. Vi står på en camping endast för natten för att i morgon bitti vara på Forsbergs ang. Diskhon.. Men till nästa match kanske 🙂

Translate »