Seglora

Varmt och skönt?

Idag har det varit lite för varmt för min smak. Jag gillar temperaturer mellan 15-25 grader.

Så igår och idag när termometern studsar närmare 30 grader så pallar jag inte. Jag får faktiskt panik. Vet liksom inte vart jag ska ta vägen. Känslan är ungefär som när en behöver gå på toaletten men inte kan för toan är upptagen. Typ.

Jag får klaga. Men jag klagar inte bara, jag gör något åt det också. För när det är så här varmt så är jag stilla. Ligger helst ner och läser. Det är också av den anledningen vi inte åker ner i Europa på sommaren. Utan väntar till hösten kommer. Älskar Sverige på sommaren!

Igår var vi i Partille på vår folkbokföringsadress och blev bortskämda av svärmor, men körde idag till Seglora Camping (efter tips från husbilslivet.se) – vägen hit via Hyssna var slingrig och smal. Mötte en lastbil och det var precis vi båda fick plats på vägen. Men det var också en väldigt vacker väg! Du kan se i kartan vad vi tycker om campingen. Vi är i alla fall grannar med söta kalvar med sina mammor!

Grattis Sverige till vinsten i fotbollsmatchen, vi kollade inte och vi märkte inget heller, det var helt tyst på campingen. Men notiser på telefonen uppdaterade oss.

Vi har tid på Forsbergs imorgon bitti för att de ska kika på vår vita (läs grå) diskho samt att vi ska fråga om sladdvindan till vår elkabel verkligen är rätt monterad. Så det blir en natt här i Seglora, och imorgon åker vi ut till kusten igen efter stoppet hos Forsbergs.

/Anna

Publicerat:

i:

12 svar till ”Varmt och skönt?”

 1. Profilbild för Anki

  Här funkar vi precis likadant du och jag – värmen gillar jag inte! Vägrar att gå ut när termometern håller sig runt 30- gradersstrecket!
  Tack för din kommentar hos mig … vi hoppas att snart kunna ge oss iväg med husbilen 🙂
  Ha en bra dag!

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Nu är vi i svalare trakter, blåser hela tiden och då klarar jag varmare temperaturer.

 2. Profilbild för Birgitta Strand
  Birgitta Strand

  När jag var yngre älskade jag att ligga i solen och värmen☀️men inte nu längre,tror det har lite med åldern att göra?nu är ju jag äldre än dig?men jag får lite panik?Lagom är bäst och att ha airkondition är skönt i bilen.
  Ha det fortsatt skönt.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Jag har aldrig gillat värmen, inte ens när jag var ung 🙂 Är nog mer tålig nu faktiskt. Vi avstod från AC i bilen,då måste en ju stå på el.. Vi testar ett år utan först i alla all.

 3. Profilbild för Emma
  Emma

  Igår var de överdrivet varmt !!! Så de var skönt att vara ute några timmar men spenderade halva dagen inne.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Idag är det lite skönare, åtminstone vid havet där vi är nu. Här fläktar det!

 4. Profilbild för Alice
  Alice

  Haha igenkänning på paniken, fick det igår kväll och var tvungen att stress-köra ner till Mjörn och doppa mig. Det fick ner min temperatur kan jag säga 🙂

  Det är så mysigt att följa er blogg och era resor – keep up the good work! <3

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   HAhah, då är det en nackdel med långgrunt 😉 Hoppas det var skönt. Jag ska gå och bada nu, fanns inget vatten där vi stod igår! Tack, roligt att du gillar vår blogg!

 5. Profilbild för ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★
  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

  Det är tungt när man är känslig för vädret, så där är jag vintertid. Jag riktigt lider 🙁

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja, vi gillar inte vintern heller. Men det blir inte sån panik då i af.

 6. Profilbild för Kors och Tvärs

  Blir då sååå varmt är det på gränsen. Men putta hit lite genast är du snäll. Just nu fryser jag. Det är väl nu det märks att Sverige är långt! ( på fel ledd… )
  Jag kan ju inte skicka en kylig kram därför får du stå ut med en varm ?

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   *puttar värme allt vad jag kan* Provar oxå att *SMS:a*. hoppas något av det funkar så ni får lite värme där uppe i norr! KRam

Vädret

Ourique, PT
14°
Växlande molnighet
06:1520:44 WEST
MånTisOnsTorFre
29°C / 10°C
33°C / 13°C
34°C / 14°C
34°C / 14°C
33°C / 14°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.