Idag har det varit lite för varmt för min smak. Jag gillar temperaturer mellan 15-25 grader.

Så igår och idag när termometern studsar närmare 30 grader så pallar jag inte. Jag får faktiskt panik. Vet liksom inte vart jag ska ta vägen. Känslan är ungefär som när en behöver gå på toaletten men inte kan för toan är upptagen. Typ.

Jag får klaga. Men jag klagar inte bara, jag gör något åt det också. För när det är så här varmt så är jag stilla. Ligger helst ner och läser. Det är också av den anledningen vi inte åker ner i Europa på sommaren. Utan väntar till hösten kommer. Älskar Sverige på sommaren!

Igår var vi i Partille på vår folkbokföringsadress och blev bortskämda av svärmor, men körde idag till Seglora Camping (efter tips från husbilslivet.se) – vägen hit via Hyssna var slingrig och smal. Mötte en lastbil och det var precis vi båda fick plats på vägen. Men det var också en väldigt vacker väg! Du kan se i kartan vad vi tycker om campingen. Vi är i alla fall grannar med söta kalvar med sina mammor!

Grattis Sverige till vinsten i fotbollsmatchen, vi kollade inte och vi märkte inget heller, det var helt tyst på campingen. Men notiser på telefonen uppdaterade oss.

Vi har tid på Forsbergs imorgon bitti för att de ska kika på vår vita (läs grå) diskho samt att vi ska fråga om sladdvindan till vår elkabel verkligen är rätt monterad. Så det blir en natt här i Seglora, och imorgon åker vi ut till kusten igen efter stoppet hos Forsbergs.

/Anna