sociala kanaler väg tyskland

Vi gör olika i alla kanaler

För att du ska få så mycket som möjligt av oss och vår livsstil så gör vi olika i alla kanaler! Beskriver idag vilken kanal vi delar vad i.

Välkommen hit! Vi har fått väldigt många nya läsare här på bloggen i sommar och vi vill gärna berätta för er, och alla andra, hur vi arbetar med våra olika sociala mediekanaler. Vi delar nämligen olika i flödena så du kan följa oss överallt utan att det blir samma innehåll. Dessutom kan du ju välja bara den kanalen som har det innehåll du är intresserad av.

Bloggen

Bloggen är vår hub, här samlar vi allt. Det skrivs längre texter, om t.ex. bra att tänka på, boplatser, besöksmål och annat som vi känner vi kan och vill berätta om. Det blir ofta reflektioner eller utveckling av frågeställningar vi får. Inläggen handlar även om minimalism och pengar. Vårt jobb och aktiviteter. Vårt liv som det ser ut i en husbil helt enkelt. Du hittar även kartor i menyn till alla boplatser vi besökt. Du kan läsa inlägg från ett specifikt land vi varit i , du kan söka fram inlägg via en kategori, etikett eller använda frisökningsfunktionen.  Till bloggen länkar vi också in våra bildflöden från Instagram i varsitt sidofält.

Facebook

På Facebook lägger vi ut länkar till alla blogginlägg. Dessutom lägger vi sporadiskt ut bilder från båda våra Instagramkonton. Följer du oss på Facebook får du alltså mer än bara blogginläggen! Dessutom visar du oss att du uppskattar det vi gör – så hoppa gärna in där och gilla, det skulle vi gilla!

Instagram

Vi har valt att fortsätta med våra personliga Instagramkonton. Vi har alltså inte ett konto för Boihusbil (även om vi registrerat både boihusbil och anna-forsberg.se så ingen annan kan ta dem).

Annas Instagram – @webbtanten

Bilder delas 3-5 ggr/vecka. Mest delas det bilder som visar vackra vyer eller vackra byggnader. Tycker om ett snyggt flöde där.

I stories däremot är det väldigt avslappnat och transparent från vår vardag. Nedan bilder är exempel från en dags stories. Bilder och filmer blandat. Där kan det dyka upp filmer från besöksmål, städer och cykelturer. Från matlagning och ställplatser. Det finns ingen strategi med vad som delas på Annas stories, det blir vad det blir. En gedigen inblick i vårt liv och livsstil.

instagram stories
Exempel från en dags stories hos Anna. Blandning av bilder och filmsnuttar.

Rogers Instagram – @roger_on_wheels

Roger delar bilder 2-3 ggr per vecka ungefär. Där delas det mestadels bilder på vyer, fordon och hav. Han har precis börjat med stories, så där är det inte så frekvent än, men vem vet – det kanske blir den bästa kanalen så småningom!

Du kan dölja händelser om du inte vill se dom och du kan dölja bildflödet om du inte vill se de fina bilderna. Du styr alltså själv ditt flöde. Dock måste du följa @webbtanten eller/och @roger_on_wheels för att kunna ta del av det som bjuds.

Samtidigt som det här inlägget skrevs så bloggade Freedom Travel om Instagram och att betala för följare. Kanske det kan vara intressant att hoppa över till när du läst klart här… (Nej, vi köper inte några följare)

Häng med oss där du vill!

Med detta inlägg hoppas vi det är tydligt vad du kan förvänta dig av varje kanal. Vi vill inte dela samma sak i alla kanaler. Så du får verkligen olika innehåll om du väljer att följa oss överallt.

Facebook är den kanalen där det kommer innehåll som redan är delat på blogg och Instagram, men samtidigt är det bra med en uppsamlingskanal tänker vi.

Har du önskemål om annat innehåll, eller andra strategier är vi idel öra! Men vi gör i slutändan som vi själva vill, även om vi gärna lyssnar till dina önskemål. Vi är inte intresserade av vara med i några andra kanaler, fick frågan om YouTube igår, men där har vi ingen lust att hänga.

Översta bilden är från en av de vackra vägarna här i Tyskland där vi befinner oss nu.

/Anna  & Roger

Publicerat:

i:

4 svar till ”Vi gör olika i alla kanaler”

 1. Profilbild för Lisbeth Karlsen Pedersen
  Lisbeth Karlsen Pedersen

  Hei. Ville bare si at dere har en så fin blogg og Instagram. Veldig mange fine tips og råd til oss som snart skal kjøpe bobil 🙂 .

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Tack så mycket! Kul att kunna vara till hjälp.

 2. Profilbild för Rolle o Carina

  Tänk så mycket det finns för att vara social på nätet 🙂

  Njut vidare…

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Nätet är verkligen en källa till information och relationer

Vädret

Ourique, PT
21°
Mestadels molnigt
06:1020:56 WEST
TisOnsTorFreLör
23°C / 14°C
22°C / 14°C
24°C / 11°C
30°C / 13°C
34°C / 16°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.