Funderar på våra resor framöver. För vi kommer självfallet vilja se oss om fortsättningsvis också. Men hur resandet kommer se ut är oklart än så länge. Fast jag är väldigt sugen på att åka tåg!

Att åka tåg inom Portugal, till och från Sverige och till andra länder, är något jag tycker skulle vara väldigt spännande. Har inte rest särskilt mycket med tåg, utöver lokaltrafik, så det skulle bli en bredare erfarenhet att nyttja tågnätet lite här och där. Bilden ovan är från när vi åkte tåg från södra Tyskland in till Basel i Schweiz vilket är senaste gången jag åkte tåg.

Det känns rätt vad gäller miljön och det skulle också ge oss båda möjligheten att njuta av vyerna vi passerar. I husbilen sitter ju någon vid ratten och har fokuset på att köra. Det skulle också innebära en annan typ av packning och även boende. Går ju att komplettera med lokaltrafik, hyrbil, taxi, citycykel eller apostlahästar. Allt beroende på äventyret!

Häromdagen pratade vi med vänner om hur överraskade vi blev av Benidorm och att vi gärna återvänder dit för ”Fancy Dress Party” när de kör igång det igen. Det började genast suga i restarmen igen och tanken på tåg växer sig stark.

Har du rest mycket med tåg utanför Sverige?