CSS & banner & 2009 & tonåringar & vänner

CSS
Det är namnet för att ändra utseendet på din blogg! Om du har WordPress och tycker det vore kul att ändra färger, teckensnitt, kantramar etc. så betalar man en liten summa och så kan man leka bäst man vill!

Jag har valt en mall som jag trivs väldigt bra med, därför behöver jag inte ändra så mycket. Men jag tycker det är roligt att ändra textfärgen (hade ju rött vid jul t.ex.) och nu har jag ändrat bakgrundsfärgen från gräddvit till gråaktig.

Banner
Nyårs- & Julbanners ligger undangömda och istället har jag lekt ordentligt i Photoshop. Tycker en blev väldigt annorlunda och väldigt skrikig, men samtidigt så känns det kul att göra nåt helt annat än vad jag normalt gör. Målet var att ta fram en banner som jag inte skulle behöva byta… men det tror jag att jag kommer att göra ändå. Mina kunskaper i bildredigering och webbdesign ökar för varje dag och då föds nya idéer, vilket gör att ni får stå ut med att min blogg förändras litegrann nu och då.

2009
Idag är första vardagen för 2009 (usch hur ska det gå att lära sig att skriva det.. lika jobbigt varje år :-)). Fast vi har inte bokat in några jobb idag så för oss blir det bara att passa telefonen samtidigt som vi besöker bonusmamman.

Tonåringar
Idag åker ett helt gäng med nyårsfirande tonåringar hem, huset har varit fullt av trevliga och skötsamma kompisar till T & R sedan nyårsaftonens eftermiddag. Idag åker även sonen hem, efter att jag fått rå om honom och hans mobil (han har skickat massor av SMS till flickvännen) i en dryg vecka.

Vänner
Imorgon kommer ”systrami” E-L & P och hälsar på, huset blir fullt igen och det ska bli jätteroligt att träffas igen!

Minigrisarna
10 minus ute, men 2 plus inne hos dem. Det känns bra! Allt utan värmekälla, så det är de själva som håller minusgraderna borta (och vår isolering förstås).

Med andra ord… 2009 börjar jättebra!

Publicerat:

i:

9 svar till ”CSS & banner & 2009 & tonåringar & vänner”

 1. Profilbild för Carolin

  Tack för din söta kommentar!
  Vad det låter som om du haft det bra med barnens vänner på besök, och nu nya besökande som väntar!
  Ha det jättebra min vän!
  Kram

 2. Profilbild för Lallis

  Style-sheet har ajg hållt på med i flera år.
  Och helt plötsligt är det inget alls knappt som jag sysslar med på den nya bloggen. Ja den som jag har nu alltså.
  Men det är kul och ger möjligheter:)
  En riktigt fin fredag önskar jag dig.
  kram Lallis

 3. Profilbild för Cornelias Cottage

  Låter som ni har det väldigt mysigt!!!

  Det blev en rejäl tur för mig i dag också, sitter och försöker tina upp nu. Min kompis Annas valp har varit borta sen nyårsafton och vi letar och letar…tyvärr utan något resultat =(

 4. Profilbild för Eva-Lena
  Eva-Lena

  IMORGON KOMMER VI SYSTRAMI!!
  Kram E-L

 5. Profilbild för Lotta

  Önskar dig god fortsättning och såg att efterätten blev kanongod enligt receptet du fick.

  Ha det gott

 6. Profilbild för annette

  Hej Anna!

  Visst får Du tipsa, mottages tacksamt, men förlåt en novis, vad menar Du med det gyllene snittet?

  Kramen //annette

 7. Profilbild för Lotta

  Ja, varför kunde de inte lurat i patienterna godiset?? Lite extra stoppning hjälper ju bara läkningen, det vet vem som helst! =)
  Kram

 8. Profilbild för Teresia

  Det priset tackar man ju inte nej till!!! Återkommer!!! *puss*

 9. Profilbild för Anna

  Jag gillar väldigt mycket när bloggen byter utseendet då och då. Både min egen och andras.

  Vi har tittat på din hemsida och grymtat av glädje när vi fick se bilderna på grisarna. När jag är ute med våran hund då tittar folk ofta efter, stannar ibland och frågar om vad det är för ras osv. Hon är ju stor och stora hundar är inte lika många som de små raserna. Ibland undrar jag hur folk kommer att reagera när man går runt med en gris i koppel?

  Jag vet att jag kan gå tryggt med min hund för då är det ingen som vågar ge sig på mig. Hur blir det när jag går med en gris? Man måste kanske skydda den från galna människor istället?

  Vad får du för reaktioner?

  Det är kanske dumma frågor som ploppar upp i huvudet på mig men en minigris kommer att bli ett helt nytt husdjur för mig.

  Kram
  Anna

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
11°
Växlande molnighet
06:2020:38 WEST
SönMånTisOnsTor
22°C / 10°C
22°C / 10°C
22°C / 9°C
24°C / 8°C
26°C / 8°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.