CSS
Det är namnet för att ändra utseendet på din blogg! Om du har WordPress och tycker det vore kul att ändra färger, teckensnitt, kantramar etc. så betalar man en liten summa och så kan man leka bäst man vill!

Jag har valt en mall som jag trivs väldigt bra med, därför behöver jag inte ändra så mycket. Men jag tycker det är roligt att ändra textfärgen (hade ju rött vid jul t.ex.) och nu har jag ändrat bakgrundsfärgen från gräddvit till gråaktig.

Banner
Nyårs- & Julbanners ligger undangömda och istället har jag lekt ordentligt i Photoshop. Tycker en blev väldigt annorlunda och väldigt skrikig, men samtidigt så känns det kul att göra nåt helt annat än vad jag normalt gör. Målet var att ta fram en banner som jag inte skulle behöva byta… men det tror jag att jag kommer att göra ändå. Mina kunskaper i bildredigering och webbdesign ökar för varje dag och då föds nya idéer, vilket gör att ni får stå ut med att min blogg förändras litegrann nu och då.

2009
Idag är första vardagen för 2009 (usch hur ska det gå att lära sig att skriva det.. lika jobbigt varje år :-)). Fast vi har inte bokat in några jobb idag så för oss blir det bara att passa telefonen samtidigt som vi besöker bonusmamman.

Tonåringar
Idag åker ett helt gäng med nyårsfirande tonåringar hem, huset har varit fullt av trevliga och skötsamma kompisar till T & R sedan nyårsaftonens eftermiddag. Idag åker även sonen hem, efter att jag fått rå om honom och hans mobil (han har skickat massor av SMS till flickvännen) i en dryg vecka.

Vänner
Imorgon kommer ”systrami” E-L & P och hälsar på, huset blir fullt igen och det ska bli jätteroligt att träffas igen!

Minigrisarna
10 minus ute, men 2 plus inne hos dem. Det känns bra! Allt utan värmekälla, så det är de själva som håller minusgraderna borta (och vår isolering förstås).

Med andra ord… 2009 börjar jättebra!