Flin/Grin (130 av 365)

A har ett väldigt lustigt flin på den här bilden. En aning finurlig skulle jag vilja säga.

A has a funny grin in this photo. A bit shrewd130_flin

Publicerat:

i:

6 svar till “Flin/Grin (130 av 365)”

 1. Vilken charmig flicka och bild. Håller med om att hon ser lite finurlig ut.

 2. Härlig bild! Idag ska jag agera fotograf, men det blir inte på finurliga barn – snarare farbröder. Vår styrelseordförande Ulf Dinkelspiel släpper sin bok om europa och har release-tillställningen hos oss på Springtime. Carl Bildt är en annan av farbröderna som jag då kommer fotografera!

 3. En räv bakom varje öra där tror jag=)
  Men vilken mage grisen har!!! Säkert att hon ska gå en hel månad till???
  Iså fall är det nog många!!
  /Lotta

 4. Vilken prinsessa!
  Du tar jättefina bilder.
  Nu ska jag läsa ikapp mig lite, tiden har inte riktigt räckt till sen senaste tiden.

  Ha det gott!
  Kram.

Translate »