God Jul!

God Jul!

Vi hoppas du har den jul som du önskar!

Julen kan vara förknippad med så mycket glädje, värme och gemenskap. Men den är för många inte alls så ljuvlig, vi möter en del personer som valt att inte fira julen av olika anledningar, utan likt oss istället njuta av varmare klimat och en stressfri tid.

Det är de aktiva valen som vi inspireras av, oavsett om det innebär att klä sitt hem med tomtar eller att se alla avsnitt i en Netflixserie på julaftonen.

Vi har slutat att fira den traditionella julen och det känns rätt för oss. Vi är där vi vill vara och vi önskar dig detsamma! Till dig som inte har ett val skänker vi en extra tanke!

Den här granen i sprakande färg fotade vi i Los Alcázares för ett par veckor sen.

En riktigt God Jul önskar vi!

/Anna & Roger

Publicerat:

i:

21 svar till “God Jul!”

 1. Tack för att vi fått följa er under året, önskar er en skön helg precis så som ni önskar! Hos är det grått och regn, kram

 2. Önskar er en God Jul.
  Lev det rätta livet som passar er,
  Säkert många som tänker det ni gör, att inte fira jul.
  Många skulle säkert behöva det, att inte fira jul i den omfattningen som görs med en hysterisk intensitet.
  Vi är inte riktigt där ännu, men en bra bit på väg. Så en dag hamnar vi kanske i det soliga varma landet där ni befinner er och inte fira Jul i en solstol och njuter.

 3. Ann och Roger! Gooo Juuuul o GOTT NYTT ÅR❣️
  Jag gillar era berättelser och funderingar.
  Är själv på ”hästgården” i Fuengirola, här är vi många likasinnade som ska fira med gemensamt långbord idag????
  ????????Nisseklemmer til Alla

 4. Helt rätt! Vi har ju som ni valt bort det traditionella julfirandet. Känns helt underbart att slippa all stress och hysteri.
  Julekramar till er båda!

 5. Vi har sen länge skippat stress och hysteri – gott. Hade dock gärna varit på plats med snö. Men så blir det inte i år.
  Vi har ”spolat tillbaka bandet” och öppnat vårt hem för en liten 6åring så det blir lite annorlunda jul i år. Får se hur vi löser fler platser i vår enorma husbil ????

  Önskar er en fin tisdag, kram

  • Vad skönt att ni hittat er jul utan stress. Vad spännande med en ny familjemedlem, ser fram emot att träffa hen! Kram

 6. God Jul till er med! Hade det inte varit för minsta barnbarnet hade jag gjort likadant ????????. Gillar inte vintern!

Translate »